reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Wpadłam w głupawy nastrój i policzyłam, że w walentynki powinnam mieć 10 dni po urojonej owu 😄
Do mnie walentynki to pechowa data. Rok temu napalona testowałam dokładnie w walentynki. Mega oznajmianie mężowi. Romantyzm prysł gdy później okazało się że to pozamaciczna. A taka byłam podjarana happy walentynki wow.

Oczywiście to nie że u Ciebie tak będzie. Życzę powodzenia. ❤️ Choć dla mnie to już zawsze będzie przykre wspomnienie.

Hello Dziewczynki,
zaczynamy luty!

Pieśń na luty:
Wznieście dumnie w górę testy!
W lutym to zwycięskie gesty!
W lutym wszystkie testy zdamy,
w lutym odpowiedzi znamy!

W lutym każda w cionsza zajdzie,
w lutym każda szczęście znajdzie,
w lutym same kreski dwie,
każda z Was niech o tym wie!

Lista testujących:
1.
2. @997tenNumerToKlopoty 🧚‍♀️
3. @stokrotka_ 🧚‍♀️
4. @Kala1201🧚‍♀️, @anyżowe_love🧚‍♀️, @Elferye🧚‍♀️
5.
6. @wiktoria708, @beaunuage
7. @Ann0708, @Mrufka@@1, @Agulinder 🧚‍♀️
8.
9. @Crazylalafresh, @agaj1508, @Myszko
10. @Avy, @Ceonis
11. @LadyCaro
12.
13. @Malinowa_chmurka, @Madame JS, @krasulkaa
14. @Lilli2, @krynica2
15. @Kejcik
16.
17.
18. @ewm, @asiasiasia, @Dong, @sara.woj, @Wika.00
19.
20. @Bolilol, @Charlotte9
21. @aurii_orelii
22. @Panda91
23.
24. @Owulacja @black_angel @Brownie1992, @ann03, @Lili88, @AScarlett
25.
26. @Justynka28, @BP190
27. @Pati2388
28. @Anezka11

Legenda:
🤰- cionsz
🧚‍♀️ - to zaklęcie Bolilola:
wredna losu jest dziś wola,
dzisiaj los jest nie w porządku,
lecz cionsz będzie w przyszłym wątku 🔮

Pauzujące też kochane, zawsze mile są widziane:
@pluto_nova
@olka11135
@Staaraaczkaa25
@dorota8
@julietta2
@moniaa87
@nikaplis
@doolary12
@Kasiek88
@Lady With Cats

Krótko o zasadach:
  1. To wątek o sikaniu na testy. Zdarza nam się sikać za wcześnie, zdarza nam się rozbierać testy w poszukiwaniu cienia cienia. Jeśli to problem, to nie jest wątek dla Ciebie ;)
  2. To nie jest wątek do wpadania z dupy z testem albo betą i prośbą o interpretację wyniku. Szukaj dalej ;)
  3. To nie jest wątek, w którym piszemy o magicznej mocy odpuszczenia. Chcesz napisać, że odpuszczenie działa – szukaj dalej ;)
  4. Każda dziewczyna odliczająca do testowania jest tu mile widziana ;) Jeśli jesteś nowa – przedstaw się proszę. Będzie nam miło, jeśli będziesz się udzielać – razem z nami rozmawiać o dziwnych rzeczach oraz się wspierać – wtedy na pewno razem z Tobą będziemy cieszyć się z Twoich dwóch kresek ;)
Nie rozumiem dlaczego @Bolilol testuje 20. a nie 22. 😁😆 Dawaj pomęczysz się dwa dni więcej 😆

Do mnie walentynki to przechowa data. Rok temu napalona testowałam dokładnie w walentynki. Mega oznajmianie mężowi. Romantyzm prysł gdy później okazało się że to pozamaciczna. A taka byłam podjarana happy walentynki wow.

Oczywiście to nie że u Ciebie tak będzie. Życzę powodzenia. ❤️ Choć dla mnie to już zawsze będzie przykre wspomnienie.
Mnie walentynki kojarzą się teraz jedynie z poznaniem mojego faceta, ale nie świętuję tego, nie lubię.

reklama
Do góry