reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mi jedzenia i wyposażenia kuchni i domu
Piona! To samo
High Five Nbc GIF by Brooklyn Nine-Nine

reklama
W ogóle niczego nie miałam na myśli ani nie porównywałam, I swear! Nawet by mi do głowy nie przyszło... Także: nie, nie porównujmy. Po prostu podzieliłam się historią, w sumie mogłam bez cytowania ;-)
Tutaj generalnie wielu ludzi wszystko traktowało jako zamach na ich wolność - maseczkę, żel dezynfekujący, konieczność testowania, izolację... a zmuszanie do szczepień, by móc gdziekolwiek wejść, to już był szczyt. Strajków i manifestacji mnóstwo. No ale niektórzy się złamali ;-)
A co do podróżowania jeszcze przed szczepieniami - wymaganie testu przy wjeździe nieco mnie wypruło z kasy, bo 1 test z zaświadczeniem "międzynarodowym" potrafił kosztować 400 zł... a nie mogłam nie pojechać do mamy... :-(
Nie, spoko, ja bardziej chciałam zaakcentować, że nie jestem antyszczepionkowcem ;-).
Testy PCR to było zło…Ogólnie to producenci maseczek, testów oraz płynów do dezynfekcji się wzbogacili na tej pandemii.

Ooo, a to ciekawe.
Ile utrzymuje się efekt po tym Philipsie?
Masz Lumeę, tak?
tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniej

tak, mam lumee i utrzymuje się dobrych kilka miesięcy, tylko trzeba robić raz na miesiąc przypominające. Ja przypominające olałam, więc mi zaczęły odrastać, ale ja miałam mega gęste owłosienie i teraz jest go dużo mniej i jest dużo słabsze, włoski np. na nogach rosną dużo wolniej
Też właśnie słyszałam od kilku osób, że efekt to dużo słabsze odrastanie.

reklama
Ojaaa, jak w tym chodzić :D.
kwestia przyzwyczajenia :) da się w nich i biegać, i tańczyć :) moje najwyższe mają obcas 25cm, ale do nich już była doczepiona karteczka z ostrzeżeniem, że można w nich tylko leżeć lub siedzieć 😅 nie powstrzymało mnie to, dobrze się w nich i chodzi, i tańczy, i biega 😅 jak kiedyś zaczną produkować wyższe, to też sobie kupię 🤤

Do góry