LadyCaro
Fanka BB :)
mi owulaki bledną od razu. Z piku do bladościTak chciałam zobaczyć jak wybarwilo Ci sie w 4dpo owulak czy odrazu blednie czy stopniowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi owulaki bledną od razu. Z piku do bladościTak chciałam zobaczyć jak wybarwilo Ci sie w 4dpo owulak czy odrazu blednie czy stopniowo
to jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat tak wiem, nikt normalny tak nie robi ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosemco za dziarę robisz? Ja też próbowałam ale jakoś słabo wyszło
super, ja bardzo lubię kolor, sama mam w kolorach na rękach co do tematyki to ja bym nie zrobiła ale mój mąż ma tatuaż z moją dawną ksywką po około 2tyg znajomości zatem jeśli chodzi o bycie szalonym to jest w tym całkiem dobry w te klockito jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat tak wiem, nikt normalny tak nie robi ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosem
Piękny tatuaże kwiaty bardzo mi się podobają sama mam róże na ręce ale bez koloru mówi się ze to wciąga jak się zrobi jeden to robi się następne no i faktycznie tak jestto jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat tak wiem, nikt normalny tak nie robi ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosem
Prawda. Jakby mi hajsy na to pozwoliły to dawno bym była cała wydziaranaPiękny tatuaże kwiaty bardzo mi się podobają sama mam róże na ręce ale bez koloru mówi się ze to wciąga jak się zrobi jeden to robi się następne no i faktycznie tak jest
Normalne miałaś krwawienie po biochemie? Ja miałam w sobotę test pozytywny a już we wtorek krwawienie i mam wrażenie że jakiś dużo się leje. Na początku dużo skrzepów teraz krwi. Inaczej na pewno niż ci miesiąc. Robiłaś kontrolną betę czy spadła ?jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie, no i czy byłaś u lekarza na wizycie. Ja mam dopiero na 20 luty umowna. A ten miesiąc spałzuje.@Panda91, a u mnie odwrotnie po biochemie, 9dc i już po owulacji.
świetne imię, super kompan z niego musi być od lat !Proszę, przedatawiam Wam mojego kompana w marszobiegach, KEBABA (tak, nazwałam tak psa jak miałam 20 lat)
Zobacz załącznik 1492325
jest najlepszy, najwdzieczniejszy, ale nie za mądryświetne imię, super kompan z niego musi być od lat !
19 stycznia - test pozytywny, beta 18,6Normalne miałaś krwawienie po biochemie? Ja miałam w sobotę test pozytywny a już we wtorek krwawienie i mam wrażenie że jakiś dużo się leje. Na początku dużo skrzepów teraz krwi. Inaczej na pewno niż ci miesiąc. Robiłaś kontrolną betę czy spadła ?jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie, no i czy byłaś u lekarza na wizycie. Ja mam dopiero na 20 luty umowna. A ten miesiąc spałzuje.