reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
co za dziarę robisz? :) Ja też próbowałam ale jakoś słabo wyszło🤪
to jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat🫣 tak wiem, nikt normalny tak nie robi 🤣 ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosem

Załączniki

• IMG_7167.jpeg
    IMG_7167.jpeg
    115 KB · Wyświetleń: 99
to jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat🫣 tak wiem, nikt normalny tak nie robi 🤣 ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosem
super, ja bardzo lubię kolor, sama mam w kolorach na rękach 😍 co do tematyki to ja bym nie zrobiła ale mój mąż ma tatuaż z moją dawną ksywką po około 2tyg znajomości zatem jeśli chodzi o bycie szalonym to jest w tym całkiem dobry w te klocki 😂

Piękny 🥰 tatuaże kwiaty bardzo mi się podobają sama mam róże na ręce ale bez koloru mówi się ze to wciąga jak się zrobi jeden to robi się następne no i faktycznie tak jest 😁🤣

@Panda91, a u mnie odwrotnie po biochemie, 9dc i już po owulacji.
Normalne miałaś krwawienie po biochemie? Ja miałam w sobotę test pozytywny a już we wtorek krwawienie i mam wrażenie że jakiś dużo się leje. Na początku dużo skrzepów teraz krwi. Inaczej na pewno niż ci miesiąc. Robiłaś kontrolną betę czy spadła ?jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie, no i czy byłaś u lekarza na wizycie. Ja mam dopiero na 20 luty umowna. A ten miesiąc spałzuje.

reklama
Normalne miałaś krwawienie po biochemie? Ja miałam w sobotę test pozytywny a już we wtorek krwawienie i mam wrażenie że jakiś dużo się leje. Na początku dużo skrzepów teraz krwi. Inaczej na pewno niż ci miesiąc. Robiłaś kontrolną betę czy spadła ?jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie, no i czy byłaś u lekarza na wizycie. Ja mam dopiero na 20 luty umowna. A ten miesiąc spałzuje.
19 stycznia - test pozytywny, beta 18,6
21 stycznia - beta 6
22 stycznia zaczęłam krwawić, krwawienie miałam normalne, ja zazwyczaj mam skrzepy podczas miesiączki, teraz nie widziałam różnicy. Na pewno to krwawienie miałam dłuższe niż zwykła miesiączka. U lekarza byłam na kontroli kilka dni po ustaniu krwawienia, miałam pęcherzyk 18 mm i powiedział że mogę już się starać w tym miesiącu. W ten piątek byłam ponownie na monitoringu i pęcherzyk pękł.

Do góry