reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

U mnie cykl rozjechany po biochemie, 9dc a nic a nic śluzu. Może po prostu się wydłuży, ale nawet nie testuje owulakow, bo w takiej sacharze to bez sensu :D temperatura ciagle niska.

Na razie staram się cieszyć wyjazdem, śniegiem i grzanym winem. Chociaż jak patrzę na te boby w kombinezonach to serduszko kuje.

dzielne jesteście wszystkie!

reklama
1 dzień i 56 stron naklepaly 🙈
Wczoraj byłam u ciężarnej koleżanki to się nasłuchałam, że zaszła przed dniami płodnymi. Ogólnie miałam ochotę jej powiedzieć, że ktoś kto mówi osobom starającym się kilka lat o dziecko "u nas Raz był sex i ciąża" to kiedyś dostanie w ryje. No ale, że w ciąży to jej oszczędziłam...

Nadrobiłam i lecę na basen 😎 miłego wieczoru

Siemka! Próbowałam żyć bez forum i wytrzymałam równy tydzień 😏 ponadto korzystając z okazji, że robię dziarę i mam kilka godzin leżenia - nadrobiłam cały lutowy wątek 😎 do styczniowego już nie będę wracać 🫣 bardzo proszę o wpisanie mnie na testowanie 15.02🤞🏻🤞🏻🤞🏻
co za dziarę robisz? :) Ja też próbowałam ale jakoś słabo wyszło🤪

1 dzień i 56 stron naklepaly 🙈
Wczoraj byłam u ciężarnej koleżanki to się nasłuchałam, że zaszła przed dniami płodnymi. Ogólnie miałam ochotę jej powiedzieć, że ktoś kto mówi osobom starającym się kilka lat o dziecko "u nas Raz był sex i ciąża" to kiedyś dostanie w ryje. No ale, że w ciąży to jej oszczędziłam...

Nadrobiłam i lecę na basen 😎 miłego wieczoru
Ile się starali?

Czasem w czasie ciąży niektórym się włącza demencja staraniowa. I niekiedy zapominają, jak to było. Niekiedy można zaobserwować takie przypadki. Potem plotą takie farmazony, bo zapomnieli, czarna dziura w mózgu.

Chodziło mi, że próbowałam żyć bez forum, poleciałam chyba jakims skrótem albo mnie słownik pokonał,wybaczcie;)

Marszobiegi mi nie wyszły, bo za duże zaspy, więc tylko z psiakiem byliśmy na spacerze, ale zrobiłam trening z jutubem 45 min, więc spoko! W trakcie myślę, że nawet się nie mecze, patrze a mi pot płynie między cyckami :D
wiecie co mnie wkurza w dzisiejszym świecie? Że teraz jest boom na budowanie masy mięśniowej i jakby zaponnili ludzie, ze naprawde nie każdy chce budować np duzy tyłek. Widziałam tik tok gdzie dziewczyna pokzywała ćwiczenia ujędrnaijace poślad i taki hejt w komenatzrach :od tego nigdy Ci dupa nie urośnie!!". A kto powiedział, że ma rosnąć?
I ja np lubię takie radosne skakania przed jutubem, żeby się poruszać po prostu.

reklama
Proszę, przedatawiam Wam mojego kompana w marszobiegach, KEBABA (tak, nazwałam tak psa jak miałam 20 lat)
299302128_634818231252665_6262562108462103835_n.jpg

Do góry