Nasturtium
Fanka BB :)
Ja też… nic już robić mi się dzisiaj nie chce… tylko jeśćno właśnie, a ja akurat se leżę i mam czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też… nic już robić mi się dzisiaj nie chce… tylko jeśćno właśnie, a ja akurat se leżę i mam czas
no ja właśnie czekam na starca, żebyśmy zrobili picke i już umieram z głodu... a on zrzuca 1,5 tony węglaJa też… nic już robić mi się dzisiaj nie chce… tylko jeść
Moja mama chce dobrze, ale dzisiaj już druga taka sytuacja … wcześniej jak do niej wpadłam to zaatakowała mnie pytaniem jak moje badania związane z brca1, kiedy robiłam badania itd… powiedziałam jej, że chyba powinna wiedzieć, że ja jestem wystarczająco zafiksowana na temacie i nie musi mi o nim przypominać … zwłaszcza, że dzisiaj od rana akurat wyjątkowo udało mi się o tym nie myśleć …a ona o tym wie? Kurcze, pewnie chciała dobrze. Mam nadzieję, że jak jej wytłumaczysz, że nie chcesz takich linków, to więcej Ci nie będzie podsyłać
My się naleśniorami nażarliśmy, ciastem, owocami, jeszcze będą lodziki z ananasem.no ja właśnie czekam na starca, żebyśmy zrobili picke i już umieram z głodu... a on zrzuca 1,5 tony węgla
Jutro. Ale już po dniach płodnych, więc mniejszy żal . Właściwie to głownie się cieszę, że nie mogłam pojechać z nimnajgorzej! A kiedy wraca?
my właśnie czekamy na pizzeno ja właśnie czekam na starca, żebyśmy zrobili picke i już umieram z głodu... a on zrzuca 1,5 tony węgla
czyżby pojechał do teściowej?Jutro. Ale już po dniach płodnych, więc mniejszy żal . Właściwie to głownie się cieszę, że nie mogłam pojechać z nim
lodzikiMy się naleśniorami nażarliśmy, ciastem, owocami, jeszcze będą lodziki z ananasem.