pluto_nova
Moderator
Carlos znajdzie pierwszyweź, bo jeszcze Stary znajdzie i się ucieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Carlos znajdzie pierwszyweź, bo jeszcze Stary znajdzie i się ucieszy
Mam tą samą myśl może i dlatego że jestem jedynaczką nigdy nie chciałam jednego dziecka bo wiem jak to jest nie mieć rodzeństwaA ja bym chciała rodzeństwa dla mojego dziecka dlatego, że mam poczucie, że nie dożyje starości i po prostu nie chcę żeby ten człowiek został całkiem sam na świecie
śmiej się, jak odkurzam to pod dywanem po 3 sztuki znajdujęCarlos znajdzie pierwszy
jejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśnikówJa właśnie piekę skyrnik i robię naleśniki … co kupić do farszu..? Pomidory suszone na pewno, może dodam szpinak i jakiś serek kozi….?
A ja mając jedno też byłabym szczęśliwa. Wolałabym dwójkę, ale to raczej dane mi nie będzie.Mam tą samą myśl może i dlatego że jestem jedynaczką nigdy nie chciałam jednego dziecka bo wiem jak to jest nie mieć rodzeństwa
Ja uwielbiamjejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśników
U mnie w domu też wytrawne naleśniki nie istnieją.jejku, ja z kolei nie pojmuję wytrwanych naleśników
Jezu, znalazłam! Za 50ml tyle co normalnie płacę za 100ml ale wygląda na to że zaufany sprzedawca. Kurde czemu ja przestałam pić winko, jakoś łatwiej szło z takimi transakcjami@nikaplis , w Anglii często na grupach perfumowych trafiają się perełki i na Waszym eBayu.
W zasadzie to macie łatwiejszy dostęp do unikatów.