reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
A ja bym chciała rodzeństwa dla mojego dziecka dlatego, że mam poczucie, że nie dożyje starości i po prostu nie chcę żeby ten człowiek został całkiem sam na świecie
Mam tą samą myśl może i dlatego że jestem jedynaczką nigdy nie chciałam jednego dziecka bo wiem jak to jest nie mieć rodzeństwa

Ja właśnie piekę skyrnik i robię naleśniki … co kupić do farszu..? Pomidory suszone na pewno, może dodam szpinak i jakiś serek kozi….?

Zobacz załącznik 1492267

Przyszedl zestaw na plemnisie xD
IMG_20230204_154109.jpg

reklama
@nikaplis , w Anglii często na grupach perfumowych trafiają się perełki i na Waszym eBayu.
W zasadzie to macie łatwiejszy dostęp do unikatów.
Jezu, znalazłam! Za 50ml tyle co normalnie płacę za 100ml 🙈 ale wygląda na to że zaufany sprzedawca. Kurde czemu ja przestałam pić winko, jakoś łatwiej szło z takimi transakcjami 🤑

Do góry