reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Taak to jedna z tych rzeczy, których mi brakuje na wsi. Że nie odpalę glovo i nie zamówię żarcia które zaraz przyjedzie. No i nocnych mi brakuje. Wypad na miasto wieczorem to już grubsza organizacja 🤣🤣
taaak, my mieszkamy 30km od Wawy wiec jak oboje chcemy popić to trzeba kombinować nocleg. A kidyś uberek i lu do domu

reklama
Ja robię 💩 codziennie rano 😅 mój mąż ma no tak że jak poczuje że musi to mówi dobra pójdę po zakupach czy coś a jak jak poczuje to od razu muszę biec 😅🤣

a to moja towarzyszka :) zawsze przy pańci 😍
IMG20230203200035.jpg

Jeszcze tylko tak napiszę, że jak już jadę do Maca, to najbardziej lubię śniadania.

Po porze śniadaniowej jedynie wrapy mnie urzekają🤷🏻‍♀️. Reszta mi nie smakuje.

Ale do Maca wpadamy tylko jak gdzieś jedziemy, tacy dziwni jesteśmy.

Dobra, trzymajcie się.
Muszę rezerwować ten Meksyk, bo mi wszystkie fajne miejscówki porezerwują.
też lubię śniadania w maku

taaak, my mieszkamy 30km od Wawy wiec jak oboje chcemy popić to trzeba kombinować nocleg. A kidyś uberek i lu do domu
No to ja podobnie do Krakowa, tez 30 km. Owszem uber zaczął teraz dojeżdżać ale jeśli chodzi o żarcie to jest jedną pizzeria która dowozi 🤣 W niedziele często sobie coś zamawialiśmy z glovo albo szliszmy na żarcie a teraz? Ileż można zrec pizze 🤣🤣🤣🤣

Taak to jedna z tych rzeczy, których mi brakuje na wsi. Że nie odpalę glovo i nie zamówię żarcia które zaraz przyjedzie. No i nocnych mi brakuje. Wypad na miasto wieczorem to już grubsza organizacja 🤣🤣
no właśnie u mnie do niedawna glovo nie dojeżdżało! Mieliśmy kilka pizzerii i kebabów na krzyż na pyszne, a tydzień temu sprawdziłam i jest glovo! I coś nawet innego niż na pyszne przyjedzie, w tym Maczek właśnie 😍 więc jest nadzieja, że i Ty się doczekasz!

reklama
Do góry