MyszkaMiki30
Fanka BB :)
u mnie zawsze był dramat czy jadłam zdrowo czy niezdrowoo jaaaa, muszę spróbować ale u mnie to czasem jest super a czasem dramat więc sięgam po wsparcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie zawsze był dramat czy jadłam zdrowo czy niezdrowoo jaaaa, muszę spróbować ale u mnie to czasem jest super a czasem dramat więc sięgam po wsparcie
codziennie!No to ja podobnie do Krakowa, tez 30 km. Owszem uber zaczął teraz dojeżdżać ale jeśli chodzi o żarcie to jest jedną pizzeria która dowozi W niedziele często sobie coś zamawialiśmy z glovo albo szliszmy na żarcie a teraz? Ileż można zrec pizze
Tez polecam Debutir. Mi pomógł na straszne zaparcia i trochę wyregulowało jaaaa, muszę spróbować ale u mnie to czasem jest super a czasem dramat więc sięgam po wsparcie
czopki glicerynowe mają z nami tak dobrze, że nawet zabiermy ich na wakacjeco macie za przyjaciół? ;>
no właśnie ja mam tak, że tydzień lux a potem tydzień źle, Ja muszę iść kupe rano, jak nie pójdę, to życie jest zaburozne,Tez polecam Debutir. Mi pomógł na straszne zaparcia i trochę wyregulował
Ja jestem od wczoraj na diecie i dzisiaj już 3 razy toaleta i czuje, ze jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowau mnie zawsze był dramat czy jadłam zdrowo czy niezdrowo
Kurde Maczek i Kfc to byłoby zbawienieno właśnie u mnie do niedawna glovo nie dojeżdżało! Mieliśmy kilka pizzerii i kebabów na krzyż na pyszne, a tydzień temu sprawdziłam i jest glovo! I coś nawet innego niż na pyszne przyjedzie, w tym Maczek właśnie więc jest nadzieja, że i Ty się doczekasz!
I bardzo dobrze. W poprzedniej robocie miałam taki mobbing, ze nie będę wam pisać, potrafiłam z gorączka 39 przyjść do pracy, a jak dzieciaki chorowały mamę ściągałam o 6 rano żeby została...bo za l4 byla pokuta...gnębi psychicznie kolejne 2 tyg. Potem jak wyszłam z tej pracy dopiero z perspektywy czasu pojęłam w jaka psychozę nas tam wpakował gnojek. Prywaciarz.o to taaak, mam to samo. Priorytetem jest moja rodzina i jest to dla mnie wartość nadrzędna nad wszystkim
Dzięki. Naprawdę mój telefon tego choyocienia nie widzi bo juz @black_angel chciała zobaczyć jak wygląda choyocien pinka z mini beta pewnie na poziomie 3-5. No naprawdę nic na fonie nie widzę jak cykam...Miałam na coś poodpisywac, ale usunęłam wszystkie cytaty, bo jakoś chyba nie w porę.
@julietta2 gratulacje! Czułam, wiec kazałam wrzucać pierwszy test komisji
Potem masz na pamiątkę zdjęcie pęcherzyka z którego jest ciążaJa to bardziej na myślenie o tym, picie tego inozytolu, mierzenie tempki, moni i
Nooo to samo, cały dzień czujesz w dupieno właśnie ja mam tak, że tydzień lux a potem tydzień źle, Ja muszę iść kupe rano, jak nie pójdę, to życie jest zaburozne,