reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Czesc dziewczyny czasem sie tu odzywam bardziej po porade staram sie od sierpnia Chciałam sie doradzić cykle mam zawsze regularne dzisiaj 34dc zawsze 31 mam test robiony dzisiaj negatywny nie mam pojecia kiedy byla owulacja ale mysle że tak 8 9 dc luty testy wychodzą negatywny miesiaczki brak byl ktos w takiej sytuacji i była ciaza czy raczej nie mam co miec nadziej zaznacze ze mieszkam w de nie mam mozliwosc zrobienia bety

no 7ng/ml świadczy, że była owu :)
to była by ulga! Ale taki progesteron bez ciąży to może być czy raczej jakby było jakieś zagnieżdżanie to dupa?

Sorki za głupie pytania, lekarz miał dzwonić ale nawet nie dobiera a za to w systemie wyniki mi wrzucono. Chyba nie chce gadać bo wszystko w środku widełek teraz 😅 ale ja ciągle się martwię bo te wartosci referencyjne mogą być trochę z dupy

jest wieczór a Ty nic nie jadłaś? Bój się Boga
noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów

noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów
Jeju, to u mnie o 14 to trzeci posiłek wjeżdża😱.

ja tylko wspomne, że tu dość chujowo dla gospodarki węglowodanowej i podejrzewam, że całej hormonalnej też. Ale nie chce wciskać nic, więc już się zamykam.

reklama
Do góry