Bolilol
Fanka BB :)
no 7ng/ml świadczy, że była owukurcze czyli nie całe 7ng/ml, a tak się cieszyłam że dobry progesteron więc na pewno była owulacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no 7ng/ml świadczy, że była owukurcze czyli nie całe 7ng/ml, a tak się cieszyłam że dobry progesteron więc na pewno była owulacja
w sumie w poprzedni czwartek miałam pik więc jestem jakoś 6dpo (przepraszam przez te całe bieganie po szpitalach, myślałam że już piątek)a jesteś na bank 7dpo czy to takie po razy drzwi? Może jeszcze nie jest w szczycie?
bo tłuszczyk się spalił a mięśnie urosły!ja nie smutam w ogóle, ale się wkurwiam, bo stanęłam dziś na wagę i moje ćwiczenia i dieta nic nie dąły, waga nawet nie drgnęła xD więc mam w d, nażre się, skoro nie ma zadnej różnicy ale ćwiczenia zostawie, bo lubie
chciałabym w to wierzyć, ale rekompozycja to chyba dłuższy procesbo tłuszczyk się spalił a mięśnie urosły!
to była by ulga! Ale taki progesteron bez ciąży to może być czy raczej jakby było jakieś zagnieżdżanie to dupa?no 7ng/ml świadczy, że była owu
noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębówjest wieczór a Ty nic nie jadłaś? Bój się Boga
Jeju, to u mnie o 14 to trzeci posiłek wjeżdża.noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów
ja tylko wspomne, że tu dość chujowo dla gospodarki węglowodanowej i podejrzewam, że całej hormonalnej też. Ale nie chce wciskać nic, więc już się zamykam.noooo u mnie przy pracy z biura to norma, że jem śniadanie wieczorem. Zresztą jak z domu pracuje, to i tak ok. 13-14 jem pierwszy posiłek. Niestety jestem z tych późno jedzących i często jem jeden posiłek dziennie, szczególnie w fazie obniżonego nastroju, jak sukcesem dnia jest umycie zębów
O to to! Mam tak samo, śniadanko zawsze do 9, chyba, ze jeszcze spieJeju, to u mnie o 14 to trzeci posiłek wjeżdża.