Nasturtium
Fanka BB :)
Piramidki kukurydzianeHmmm , wyglądają na jakieś prażynki ?
Poza tym skyr, oliwki, pomidorki, papryka, sałata.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piramidki kukurydzianeHmmm , wyglądają na jakieś prażynki ?
GratulacjeMamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam
GratulacjeMamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Gratulacje!Mamy wyniki bety
ekstra, jak mnie cieszą takie właśnie niby proste rzeczy, trzymam za Was mocno kciukiTo ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówić pamięta i nie marudzi
Cześć, ja mam pytanie, jak to wygląda? Mają jakieś wytyczne, kogo przyjmują, a kogo nie? Gdzie szukałaś poradni? Czy to jest jakiś konkretny program?Dziewczyny, które mają za sobą ponad rok nieudanych starań i mają możliwość umówienia się do poradni leczenia niepłodności na NFZ- nie zwlekajcie.
Nie trzeba skierowania.
Zostaliśmy poinformowani, że mamy stawić się na czczo, ponieważ będziemy mieć badania krwi (wszystkie możliwe) dodatkowo genetyka plus oczywiście drożności i inne badania pomocne w zdiagnozowaniu niepłodności- mnie też pani z rejestracji oznajmiła, że kilka razy przyjadę na badania w konkretnych dniach cyklu- wiemy dobrze, o jakie badania chodzi.
Mąż oczywiście prócz badań krwi oczywiście badanie nasienia.
ja nie ogarniam jak mnie godzinę nie ma, zdążyłam burgera zjeść w pracy i już dawno w d jestemCiekawe ile stron będę miała do nadrobienia jak zniknę stąd od 16:30 do późnego wieczora
gratulacjeMamy wyniki bety