reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Mamy wyniki bety:o
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam :)
Gratulacje🤍🍷

Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Gratulacje 💐💐🎉🎉🎉🎉

Gratulacje!💗

To ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówić 😍 pamięta i nie marudzi 😍
ekstra, jak mnie cieszą takie właśnie niby proste rzeczy, trzymam za Was mocno kciuki 🥰

Dziewczyny, które mają za sobą ponad rok nieudanych starań i mają możliwość umówienia się do poradni leczenia niepłodności na NFZ- nie zwlekajcie.
Nie trzeba skierowania.

Zostaliśmy poinformowani, że mamy stawić się na czczo, ponieważ będziemy mieć badania krwi (wszystkie możliwe) dodatkowo genetyka plus oczywiście drożności i inne badania pomocne w zdiagnozowaniu niepłodności- mnie też pani z rejestracji oznajmiła, że kilka razy przyjadę na badania w konkretnych dniach cyklu- wiemy dobrze, o jakie badania chodzi🙂.
Mąż oczywiście prócz badań krwi oczywiście badanie nasienia.
Cześć, ja mam pytanie, jak to wygląda? Mają jakieś wytyczne, kogo przyjmują, a kogo nie? Gdzie szukałaś poradni? Czy to jest jakiś konkretny program?

Dziewczyny,
Mam 5 dc, generalnie już praktycznie bez 🩸, może jakieś mini mini plamienie. Pobolewa mnie brzuch(jak zwykle w okolicy owulacji). Cykle mam zwykle ok. 25 dni. To może być jakaś mega szybka zbliżająca się owulka? Miałyście tak? Zwykle ten brzuch mnie bolał bliżej połowy cyklu.

reklama
gratulacje🍀😍😍

Do góry