reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
słońce, a może to pora skorzystać z fachowej pomocy?
Też już o tym myślę.. Sama przecież jestem psychologiem, a boję się terapii i bronię się przed nią jak mogę. Może dlatego, że jak walczyłam z zaburzeniami odżywiania to tylko wpędziło mnie to w jeszcze większy rów, na nogi stanąłam dopiero jak już wszyscy wokół stracili nadzieję (łącznie ze mną), że będzie dobrze. Już nawet rodzice przestali mnie namawiać do leczenia wtedy.

bez sensu, ale... kto może Cię powstrzymać? :D
Chyba tylko resztka zdrowego rozsądku :D Najprawdopodobniej i tak tej owulacji nie było, bo USG jakieś dziwne, że nawet lekarz nie potrafił powiedzieć, czy było czy nie. Nie mam skoku temperatury, wykres płaski jak Holandia. Ale może zrobię te betę tylko z ciekawości :p

Chyba tylko resztka zdrowego rozsądku :D Najprawdopodobniej i tak tej owulacji nie było, bo USG jakieś dziwne, że nawet lekarz nie potrafił powiedzieć, czy było czy nie. Nie mam skoku temperatury, wykres płaski jak Holandia. Ale może zrobię te betę tylko z ciekawości :p
olej betę, zjedz za to pizze :D

Ile beta kosztuje?

Policzyłam, że nowe plemniory, nietkniete wrzącymi kąpielami, pojawia się 29 kwietnia, niestety tuż po drugiej kwietniowej owulacji, co oznacza, że mam aż trzy pełne cykle z głowy, faktycznie dopiero w maju wracam 🥺
Proszę mi tu czarnowidztwa nie uprawiać, badania sugerują, że wynik nasienia może się poprawić już nawet po miesiącu i nie do końca zawsze wiadomo co na to wpłynęło. 😘

reklama
Do góry