LadyCaro
Fanka BB :)
bez sensu, ale... kto może Cię powstrzymać?Dziewczyny, jutro idę zmierzyć proga, to będzie 7 dni po owulacji. I mam chęć zrobić betę. Proszę mnie opierdolic, że to bez sensu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez sensu, ale... kto może Cię powstrzymać?Dziewczyny, jutro idę zmierzyć proga, to będzie 7 dni po owulacji. I mam chęć zrobić betę. Proszę mnie opierdolic, że to bez sensu!
Też już o tym myślę.. Sama przecież jestem psychologiem, a boję się terapii i bronię się przed nią jak mogę. Może dlatego, że jak walczyłam z zaburzeniami odżywiania to tylko wpędziło mnie to w jeszcze większy rów, na nogi stanąłam dopiero jak już wszyscy wokół stracili nadzieję (łącznie ze mną), że będzie dobrze. Już nawet rodzice przestali mnie namawiać do leczenia wtedy.słońce, a może to pora skorzystać z fachowej pomocy?
Chyba tylko resztka zdrowego rozsądku Najprawdopodobniej i tak tej owulacji nie było, bo USG jakieś dziwne, że nawet lekarz nie potrafił powiedzieć, czy było czy nie. Nie mam skoku temperatury, wykres płaski jak Holandia. Ale może zrobię te betę tylko z ciekawościbez sensu, ale... kto może Cię powstrzymać?
olej betę, zjedz za to pizzeChyba tylko resztka zdrowego rozsądku Najprawdopodobniej i tak tej owulacji nie było, bo USG jakieś dziwne, że nawet lekarz nie potrafił powiedzieć, czy było czy nie. Nie mam skoku temperatury, wykres płaski jak Holandia. Ale może zrobię te betę tylko z ciekawości
Chyba tylko resztka zdrowego rozsądku Najprawdopodobniej i tak tej owulacji nie było, bo USG jakieś dziwne, że nawet lekarz nie potrafił powiedzieć, czy było czy nie. Nie mam skoku temperatury, wykres płaski jak Holandia. Ale może zrobię te betę tylko z ciekawości
Frytki już dzisiaj zjadłam, pizze w weekendolej betę, zjedz za to pizze
Proszę mi tu czarnowidztwa nie uprawiać, badania sugerują, że wynik nasienia może się poprawić już nawet po miesiącu i nie do końca zawsze wiadomo co na to wpłynęło.Policzyłam, że nowe plemniory, nietkniete wrzącymi kąpielami, pojawia się 29 kwietnia, niestety tuż po drugiej kwietniowej owulacji, co oznacza, że mam aż trzy pełne cykle z głowy, faktycznie dopiero w maju wracam
W laboratorium przyszpitalnym, w którym robię, 33 zł. Wyniki w ciągu kilku h.Ile beta kosztuje?
ja też planuje pizze w weekend i zimne broFrytki już dzisiaj zjadłam, pizze w weekend
to bym pewnie zrobilaW laboratorium przyszpitalnym, w którym robię, 33 zł. Wyniki w ciągu kilku h.