królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Czyli dobry znak, masz więcej testów to sikaj za 3 h, bez picia i jedzeniaNo właśnie ja tak nie miałam nigdy jak już dostałam okres to wjeżdżał na pełnej ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli dobry znak, masz więcej testów to sikaj za 3 h, bez picia i jedzeniaNo właśnie ja tak nie miałam nigdy jak już dostałam okres to wjeżdżał na pełnej ....
Brałam teraz cały czas inofem ale czy on dalej będzie okej ?Pan Tabletka porównał sumple w ciąży i chyba pregna uno miało dobrą opinię, więc chyba na razie nie zmieniaj tego co miałaś, bo pewnie i tak jadłaś kwas foliowy, a sumple przed ciążowe i I trymestr chyba niewiele się różnią
Pueria Uno na początek.Dziewczyny a jeśli mogę mieć pytanie to co polecacie brać teraz prócz kwasu foliowego ? Może coś w pakiecie od razu ?
Inofen chyba niekoniecznie w ciąży. Mnie gin mówiła, że w ciąży inozytol odstawiamy.Brałam teraz cały czas inofem ale czy on dalej będzie okej ?
No wlasnie to miałam napisać, ze inofem w ciąży to już nie bardzo. Okej dziękujeInofen chyba niekoniecznie w ciąży. Mnie gin mówiła, że w ciąży inozytol odstawiamy.
Ale super wieści ! Oł jeah !Melduje, ze w sobotę punkcja i jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w czwartek trasfer nie załapałam się co prawda na lutowe kreski ale na marcowe wjeżdżam na pełnej ..
Używałam lata bourjois healthy mix, ale ostatnio coś się zepsuł i tak jak kiedyś był lekki tak teraz mnie zaczął zapychać. Jak robiłam zakupy w notino to dostałam próbkę podkładu z lancome i to była miłość od pierwszego użycia i od razu zamówiłam. Trochę droższy, ale bardzo polecam nigdy nie mialam lepszegoUwaga, prosze o niestaraczkową polecajkę: podkład średniokryjący
No tak jak ja pisałam, mam identyczną sytuację, tylko, ze ja będę miała powtórną biopsję, żeby sprawdzić, czy anytyiotyki zadziałały. Ale z kolei lekarz mówił, ze to raczej rzadko się zdarza, ze trzeba leczyć 2 razy. Więc może Twoja doktor z tego założenia wyszłaHej dziewczyny cały czas rozmyślam nad tym moim wynikiem biopsji endometrium po histeroskopii i chciałabym wrzucić tu jej wynik, może któraś z Was mi pomoże zrozumieć moja panią doktor. Powiedziała ze wynik nie jest zły ale skoro napisali ze może wskazywać na przewlekłe zapalenie endometrium to dała 2 antybiotyki ale nie zleciła kontroli tylko starania i mam jeszcze ten cykl starań i idę na konsultacje co dalej, ale cały czas mi nie może wyjść z głowy czy te antybiotyki w ogóle coś pomogły….. Zobacz załącznik 1499146
Jakoś będę musiała wytrzymać ten cykl tak jak założyłam i pojde do niej a jak nie to szukam innego lekarza, bo trochę się czuje nie do końca zaopiekowana. Zaleciła mi ze jak przez 2 cykle się nie uda to już mam rozpisane kolejne badania nasienia chociaż te podstawowe są ok a o mnie nic, tak jakby u mnie już miało grać i szukać gdzie indziej już pod kontem inseminacji, chociaż według mnie jeszcze nie czas.No tak jak ja pisałam, mam identyczną sytuację, tylko, ze ja będę miała powtórną biopsję, żeby sprawdzić, czy anytyiotyki zadziałały. Ale z kolei lekarz mówił, ze to raczej rzadko się zdarza, ze trzeba leczyć 2 razy. Więc może Twoja doktor z tego założenia wyszła