hachette
Fanka BB :)
Wiem jaka jest skuteczność ivf ale nie zniechęcam się i jestem yes, man! Oby był więcej niż jeden zarodek to już będę szczęśliwato będą wystrzałowe marcowe kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem jaka jest skuteczność ivf ale nie zniechęcam się i jestem yes, man! Oby był więcej niż jeden zarodek to już będę szczęśliwato będą wystrzałowe marcowe kreski
jak ja zobaczę przy Twoim nicku symbol dwóch kresek to chyba tu sama u siebie otworzę szampanaTak, trochę się obsralam No ale cieszę się, ze w sobotę bo w nd dojde do siebie a jeśli transfer będzie w czwartek to wezmę sobie jeszcze piątek wolny i te kilka dni odpocznę
tak jest, dacie czadu!!to będą wystrzałowe marcowe kreski
zrobimy forumową imprezę!jak ja zobaczę przy Twoim nicku symbol dwóch kresek to chyba tu sama u siebie otworzę szampana
Ja tam nigdy nie parkujeOmg, jak ktoś jest z Krakowa to zrozumie - ja się panicznie boje wjazdu na parking +1 i +2 w Bonarce. Tam jest taka spirala, niby jednokierunkowa ale dla mnie to koszmar.. na ścianach widac pozostałości lakierow różnych aut które zachaczaly
kochanajak ja zobaczę przy Twoim nicku symbol dwóch kresek to chyba tu sama u siebie otworzę szampana
Hmmm coś jakby delikatnie przebijało, ale tw pinki tez już mnie oszukały na cienie wiec czekałam teraz na potwierdzenie tego cienia kreska i testami innej firmy. Nie mam pojęcia kurde jaki jeszcze :/ to wciąż tylko kawałek plastiku i nigdy żadnemu nie można ufać na 100% dopóki nie ma prawdziwej kreski, takie moje zdanie :/Mialo być absolutnie jestem obecna i Cię pamiętam
Ja mam pecha co do testów... moze dajcie jeszcze jakiś pomysł na test wiarygodny.
d6e0ebb2744b8b79ce953dde04681bcc.jpeg utrzymywany w Hosting zdjęć iv.pl
Obraz d6e0ebb2744b8b79ce953dde04681bcc.jpeg hostowany w Hosting zdjęć iv.pliv.pl
Mocno trzymam kciukasyWiem jaka jest skuteczność ivf ale nie zniechęcam się i jestem yes, man! Oby był więcej niż jeden zarodek to już będę szczęśliwa
Ja kupilam właśnie krem na zmarszczki z loreala 40+Jej. I właśnie w windzie w pracy zauważyłam kolejne zmarszczki ((( kiedy to się zaczęło??!!!