reklama
Bolilol
Fanka BB :)
nie, nie żartowałam po prostu nie kojarzę i myślałam, że mi nick po prostu umknął , a pilnuje pierwszej strony i trochę oszukuje, bo jak się Nevka udzielala w tym wątku, ale się nie zapisała i wysikala pozytyw, to ją dopisałam więc chciałam sprawdzić, czy to nie ta sama sytuacja, ale widzę, że nie.Abolutnie nie jestem od 18 cykli obecna i aktywna i ja doskonale Cie pamiętam, dla mnie nie ma znaczenia czy zapisalas się czy nie akurat w tym m-cu, po prostu dla mnie jesteś jedną z tych staraczek z m-cy. Gratuluję i czekam z niecierpliwością na powtorzenie bety.
Bolilol Cię nie kojarzy, bo jest krócej niż rok. Ogólnie myslalam nawet, ze żartuje z tym pytaniem
Dla mnie to trochę dziwna sytuacja i wprowadzanie podwójnych standardów, ale jeżeli Wam to nie przeszkadza, to mi też. Jak pewnie widać mam ostatnio gorszy czas, więc pewnie dlatego to tak odbieram, ale nie chce rozpoczynać żadnej gównoburzy, więc wszystko w porządku, jest ok
kicikocia
Jadę dziś do biura pierwszy raz autem, w sam środek rozkopanego centrum bez miejsc parkingowych
Ja jak gdziekolwiek jadę to najpierw się muszę zorientować jak jest z parkingiem. Jak kiepsko to stres na maksa
Bolilol
dawaj, jakie jest?Właśnie uświadomiłam sobie swój poziom głupoty. Od rana w pracy aktywowałam swój matematyczny umysł i policzyłam prawdopodobieństwo zajścia przy podwójnej owulacji Niech mnie ktoś przez łeb pieprznie!
aurii_orelii
wyśpisz się na ciążowym L4Dzień dobry. Ja już w drodze do kliniki wiec ja z kolei znów się nie wyspalam, bo za mną znów całe 4,5 godz snu ale no cóż, po śmierci się wyspie
Avy
Prawdopodobieństwo wystąpienia obu zdarzeń 6,25%, prawdopodobieństwo, że wystąpi jakiekolwiek zdarzenie 43,75%. Wszystko liczone przy założeniu, że przy pojedynczej owulacji szansa to 25%.dawaj, jakie jest?
Rany, jestem jebnięta
nieznośne_poplątanie
A to przepraszam, bo ja też od czasu do czasu się tu udzielam, a jedną krechę wysikałam 5 lutego. Czekam na marcowy wątek, żeby tym razem nie przeoczyć zapisów.
Panda91
dzień dobry również po nieprzespanej nocy, ale tym razem przez okresowy ból. Tuliłem mocno termofor.
Pisalyscie jakiś czas temu o dobrych tabletkach przeciwbólowych na okres? Ja ketonal używam w chwilach kryzysu, ale nie jest on za dobry. A tez okres (pierwszy od biochema) jest gorszy niż tez bezpośrednio po! Bardzo boli i jest obfity
Pisalyscie jakiś czas temu o dobrych tabletkach przeciwbólowych na okres? Ja ketonal używam w chwilach kryzysu, ale nie jest on za dobry. A tez okres (pierwszy od biochema) jest gorszy niż tez bezpośrednio po! Bardzo boli i jest obfity
nieznośne_poplątanie
dzień dobry również po nieprzespanej nocy, ale tym razem przez okresowy ból. Tuliłem mocno termofor.
Mi najbardziej pomaga naproxen. W aptece dostępny też bez recepty pod innymi nazwami. U mnie świetnie radzi sobie z bólem kręgosłupa i brzucha w trakcie okresu.
reklama
U
użytkownik 213578
Gość
Dzień dobry!
Ja po badaniach krwi i czekam na wyniki. Robiłam TSH, insulinę i glukozę. Zobaczymy czy leki, suple i ogarnięcie odżywiania działa. Przechodzę powoli na post przerywany
Ja po badaniach krwi i czekam na wyniki. Robiłam TSH, insulinę i glukozę. Zobaczymy czy leki, suple i ogarnięcie odżywiania działa. Przechodzę powoli na post przerywany
Podziel się: