nikaplis
Fanka BB :)
no myju myju gąbka a później ręcznikiem trochę mogą się potrzećA po mocno trzeć cyce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no myju myju gąbka a później ręcznikiem trochę mogą się potrzećA po mocno trzeć cyce?
To daruj sobie raz gąbkę w tej okolicy, po badaniu się doszorujesz.no myju myju gąbka a później ręcznikiem trochę mogą się potrzeć
Na koniec dnia, to nie on płaci, tylko pacjentka. Przy zadawaniu pytan: a co później, a co wtedy, a jaki wówczas scenariusz itp. można się dowiedziec, ze ups no przy braku szczęścia kilka lub blisko kilkanaście tysięcy na same leki. A ten brak szczęścia to ile procent? Tu można sobie wpisać 100%-skutecznosc leczenia gonadotropinamiNo jak lekarz ma dobry plan to mozna to fajnie rozłożyć
Dobra sciema nie jest zła mąż/partner ?no myju myju gąbka a później ręcznikiem trochę mogą się potrzeć
A może jednak bardziej kwestia diety? Tyle czasu byłby spokój i znowu? Dziwne.Dziewczyny! Czy któraś z Was tez tak miała? Od sierpnia przyjmuję metforminę w związku z IO. Od tygodnia mam taką sraczkę że za chwile zacznę nosić pampersa bo nie znam dnia ani godziny hahahaha! Pisze to i sama się z siebie śmieje xD miałam tak w sierpniu xD na początku xD a teraz jakieś przebudzenie lwa któraś coś w ten sraczkowy deseń co ja?
przecież jest środa! Od poniedziałku do piątku jesteśmy leniwcami kanapowymiDobra sciema nie jest zła mąż/partner ?
A bo to trzeba jakichś szczególnych gimnastyk?przecież jest środa! Od poniedziałku do piątku jesteśmy leniwcami kanapowymi
ciężka sprawa te badania ale będzie zonk jeśli nie uda mi się wyprosić tego zestawu badań co chceTo daruj sobie raz gąbkę w tej okolicy, po badaniu się doszorujesz.
A na serio rozumiem, ja to jakbym miała teraz seks uprawiać … oj nieA bo to trzeba jakichś szczególnych gimnastyk?