reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nie mam pojęcia, niestety, jakie dokładnie badania należy zrobić w kierunku diagnostyki niedoczynności przysadki, ale jeśli dawno nie robiłaś piątki tarczycowej to ja bym zrobiła na Twoim miejscu.
To znaczy co jeszcze byś dorzuciła do tych badań, które wymieniłam?

reklama
No właśnie tez się zastanawiam, jaka ścieżka zrobić drożność na NFZ? 🤔 nie zapisując się do poradni leczenia niepłodności póki co
Ja byłam u zwykłego gina prywatnie. Pracuje u nas w szpitalu i wystawił mi skierowanie na drożność. W klinikach mają swoje sprzęty więc wiadomo, że wolą sobie zarobić

Melduję, że pojawiły się moje wyniki z krwi i są dziwne. Tzn. nie ma wyniku liczbowego tylko jest napisane ujemny / niereaktywny. Ale wydaje się, że jest ok.

Melduję również, że ruchańsko zaliczone i ovi wstrzyknięte ;)

reklama
Do góry