Lauritaa
Moderator
Oj tak, ale już zupełnie lepiej będę się czuła jak poczuje ruchy malenstwa
No to jeszcze troszkę, ale nie długo w sumie :-) zalezy czy 1 czy drugie. Niby przy drugim szybciej się czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, ale już zupełnie lepiej będę się czuła jak poczuje ruchy malenstwa
W drugiej już w 17 tygodniu czułam łobuzaNo to jeszcze troszkę, ale nie długo w sumie :-) zalezy czy 1 czy drugie. Niby drugim szybciej się czuje
Jeszcze tylko myślę czemu nie dała mi FT3...A, i usg tarczycy.
mi skierowanie do szpitala wystawił ginekolog prywatnie i drożność miałam na nfzNo właśnie tez się zastanawiam, jaka ścieżka zrobić drożność na NFZ? nie zapisując się do poradni leczenia niepłodności póki co
mi skierowanie do szpitala wystawił ginekolog prywatnie i drożność miałam na nfz
Może woda przed okresem się zatrzymała.Ja nie wiem skąd nic nie zmieniłam a 2 kg przytyłam ot tak na pstryknięcie...moze i dobrze ze brak pozytywu, i tak jak godzilla wyglądam i ciężko mi zmotywować się do zmiany
Może woda przed okresem się zatrzymała.
Ja w ciągu jednego dnia przybrałam 1,7 kg. Oczywiście nie zmieniając nic.
I to tylko dlatego, że przyszedł okres.
A jak beta , robiłaś dziś?I potem było już wszystko dobrze? Ja właśnie idę w sobotę bo nie dam rady wytrzymać do środy