reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja mam tsh 2.14 i endo powiedziała ze ok .
a jak byłam teraz na fizjo to powiedziała mi ze ten wynik nie jest fajny ani do ciąży ani do funkcjonowania 🤦‍♀️
Bądź tu mądry
No właśnie....To mnie wkurza bardzo w tym całym leczeniu, że każdy mówi inaczej. I ja często bardziej ufam opiniom dziewczyn z forum :D. Co do tsh to na mój "chłopski rozum" 2.14 nie jest złe, ale gdyby nieco spadło to byłoby jeszcze lepiej.

Hmm ciekawe czy jak z rana i na czczo to wychodzi na korzyść czy tez nie.
Ja wszystkie wyniki robilam na czczo całe zycie.(niby nie trzeba wszystkich, ale babka powiedziała zeby wrazie cos nie wpłynęło zle na wynik) i znowu co ludzie to opinie.
Moze co do godziny to ostatnio blizej 9.30-10 bo malu ludzi bylo wtedy
rano ok 7-8 niby jest wyrzut prolaktyny i jak się bada wtedy, to może być zawyzony wynik. Podobno to jest bardzo duży błąd i dużo ludzi o tym nie wie i przychodzą z za wysoką prolaktyną i lekarz już po spojrzeniu na godzinę badania wie, że do powtórki.
Też o ttm nie wiedziałam, lekarka z Bociana mi powiedziała. Kazała odstawić dostinex i powtórzyć prolaktyne o 11, po śniadaniu, "za trzy tygodnie"

No właśnie....To mnie wkurza bardzo w tym całym leczeniu, że każdy mówi inaczej. I ja często bardziej ufam opiniom dziewczyn z forum :D. Co do tsh to na mój "chłopski rozum" 2.14 nie jest złe, ale gdyby nieco spadło to byłoby jeszcze lepiej.
Jest to gorzej niż wkurzające
No ja teraz tez bardziej ufam dziewczynom tutaj niż lekarzom 🤷‍♀️

reklama
rano ok 7-8 niby jest wyrzut prolaktyny i jak się bada wtedy, to może być zawyzony wynik. Podobno to jest bardzo duży błąd i dużo ludzi o tym nie wie i przychodzą z za wysoką prolaktyną i lekarz już po spojrzeniu na godzinę badania wie, że do powtórki.
Też o ttm nie wiedziałam, lekarka z Bociana mi powiedziała. Kazała odstawić dostinex i powtórzyć prolaktyne o 11, po śniadaniu, "za trzy tygodnie"
Byłam u endo i widziała moje wyniki i nic nie powiedziała 🤷‍♀️

Do góry