reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Apropo protestów to tak mi się właśnie przypomniało. Budują u mnie w okolicy autostradę i musieli wyciąć troche drzew wiec były mega protesty. Ludzie tu w lesie zamieszkali na drzewach. Ogólnie mega cyrk na kółkach. W kulminacyjnym momencie nie.moglam nawet do domu wrócić bez pokazania dowodu osobistego z adresem zamieszkania policji która.pilnowala wszystkiego.
I ci aktywiści między innymi przyklejali się do drzew, do dróg. I jeden z nich przykleił rękę do asfaltu jakimś tam.klejem z.piaskiem (nie znam się dokladnie) I oni nie.umieli go.odkleic więc wycieli ten kawałek drogi raz z ręką i odwieźli go do szpitala. A tam okazało się że nie da się odkleić i musieli mu odciąć tą dłoń 😱
Z drogę chociaż załatali? 🤣 Bo w PL to byłaby japa przez najbliższe 10 lat.

Z drogę chociaż załatali? 🤣 Bo w PL to byłaby japa przez najbliższe 10 lat.

Haha załatali
Byliśmy w polsce na święta i wjechaliśmy w dziurę na drodze. Dwie opony przebite, dwie felgi pokrzywione. Ale poczuwali się do winy i dostaliśmy odszkodowanie. I dziurę też załatali 😁

Po zastrzyku nie robi się ani testów ani bety, bo zastrzyk zakłamuje wynik. Przez 10-12 dni od zastrzyku (zależy od tego jaki zastrzyk) beta wychodzi pozytywna. Test sikany też.

Jeśli masz PCOS (w którymś poprzednim poście pisałaś, że masz AMH 8) to testy owu mogą wychodzić Ci cały czas pozytywne, albo cały czas negatywne, albo mogą wychodzić jak im się podoba. Nie ma sensu robić.
Ja mam pcos i mi owulaki wychodzą 🤔 pik miałam 06.02 a wczoraj na wieczór dostałam "piękny" czerwony okres i właśnie jestem umierajaca z bólu i rozpaczy...

reklama
Do góry