aurii_orelii
Fanka BB :)
Ja tam środę inaczej będę świętowaćNo jutro trzeba iść sypać głowę popiołem
.
.
.
.
.
1 dniem cyklu. A wy o czym pomyślałyście zboczuchy?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam środę inaczej będę świętowaćNo jutro trzeba iść sypać głowę popiołem
Jak lubisz to pewnie, testuj ile wlezie .Jesli to, co jest dzisiaj zniknie to nic z tego, a testy byly jakieś lewe - zdarza się. Musi jutro być z tego kreseczka chocby cienka... jeśli cos z tego ma być. Ja lubię testować, mnie to emocjonalnie nie kosztuje, bardziej rozczarowana czuję w 1 dn cyklu.
Ja pomyślałam, że pograsz z dzieckiem w grę ;-p.Ja tam środę inaczej będę świętować
.
.
.
.
.
1 dniem cyklu. A wy o czym pomyślałyście zboczuchy?!
nie dziwię się, to co Ci zrobiły te wondfo to czystej wody skurwysyństwo. Jedźmy do ich siedziby i owińmy im cała hale produkcyjna papierem toaletowym
na jakimś joysticku pewnie zagraJa pomyślałam, że pograsz z dzieckiem w grę ;-p.
Już jest czerwono, nie robię jutro testuimplantuje się, nie przyjmuje innej opcji
Rzucam kamieniem.No za wcześnie ale niech pierwsza rzuci kamieniem ta która się nie złamała przed 12 dpo conajmniej
Nie wiem po co, bo nawet nie wiem jaka przerwa między siku a siku, ale zrobilam na wieczór jeszcze raz. Ogolnie od 2 dni tak mnie bolą piersi, ze nie mogę ich dotknąć i jestem tak naoliwiona jak w dni płodne. Ogolnie strasznie boję się jutra i nie mogę doczekać jeśli okaże się pozytywny. Bo jesli negatywny, no to jakby mam juz doświadczenie w przezywaniu rozczarowania.
Musowanie macicy?Bolało Was kiedys cos wokół pępka ? Jakies dziwne, nigdy tego nie mialam. Jak dotykam to tez...