Bolilol
Fanka BB :)
ale sikalas na jakiś patyczek?Ja czekam na @. Miałam nadzieję, że będzie dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale sikalas na jakiś patyczek?Ja czekam na @. Miałam nadzieję, że będzie dziś
U mnie to w ogóle z takich metod niestety tylko monitoring. Temperatura w okresie około przeziębieniowym to jest u mnie kosmos, zero stałości, także chyba byłabym ciągle podjarana, że coś się "dzieje", wolę sobie tego nie robić.Najlepiej jakbyś poza sikaniem na owulaki chodziła na monitoring albo mierzyła temperaturę. Same testy owu mogą się nie sprawdzić
Spróbuj poczekać może nieco dłużej...Tak, wiem, że to trudne, ale może się uda? Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!Wiem właśnie, ze na zdjęciu lipa, jeszcze widzę, ze u mnie galerii widać cień a tu cieniutko... jutro juz jutro, pewnie ledwo wytrzymam do 6 i juz bede sikać
No ja planuję testować od piątku do poniedziałku.
Ja tak samo....Mało ich zużyłam, ale i tak jak myślę, że mam zrobić to aż mam dreszcze na samą myśl.Ja tez nie lubię, az chora jestem jak mam to zrobić i juz przezywam, ze moze powinny mnie piersi bolec albo powinnam plamić...
Najlepiej jakbyś poza sikaniem na owulaki chodziła na monitoring albo mierzyła temperaturę. Same testy owu mogą się nie sprawdzić
Ja tak samo....Mało ich zużyłam, ale i tak jak myślę, że mam zrobić to aż mam dreszcze na samą myśl.
Raczej nie ma. Śluz już podbarwiony na różowo, tempka niska. ŻycieA może jednak się nie pojawi, jest nadzieja?
A to dzisiaj są ostatki?Musze sobie na to konto w te ostatki aperolka wypić