aurii_orelii
Fanka BB :)
Wielu dziewczynom się nie sprawdzają. U mnie idealnie pokazują nawet przy rozcieńczonych siuśkachJa nie robie w ogóle testów owulacyjnych, bo po prostu mi kłamią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielu dziewczynom się nie sprawdzają. U mnie idealnie pokazują nawet przy rozcieńczonych siuśkachJa nie robie w ogóle testów owulacyjnych, bo po prostu mi kłamią
Ja już powtarzam jak mantrę- póki nie ma okresu....Raczej nie ma. Śluz już podbarwiony na różowo, tempka niska. Życie
Jesli to, co jest dzisiaj zniknie to nic z tego, a testy byly jakieś lewe - zdarza się. Musi jutro być z tego kreseczka chocby cienka... jeśli cos z tego ma być. Ja lubię testować, mnie to emocjonalnie nie kosztuje, bardziej rozczarowana czuję w 1 dn cyklu.Spróbuj poczekać może nieco dłużej...Tak, wiem, że to trudne, ale może się uda? Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
Nie ma po co. Tyle razy byłam w ciąży, że wiedziałabym jakbym w niej byłaale sikalas na jakiś patyczek?
Pytanie z seri czy ten test według Was jest pozytywny. Według mnie tak . Według apki nie ma piku
Wielu dziewczynom się nie sprawdzają. U mnie idealnie pokazują nawet przy rozcieńczonych siuśkach
Czyli masz pewnie duży wyrzut lh, albo robisz w idealnym momencie ;-p.Wielu dziewczynom się nie sprawdzają. U mnie idealnie pokazują nawet przy rozcieńczonych siuśkach
No jutro trzeba iść sypać głowę popiołemA to dzisiaj są ostatki?
To ja może posypię sobie jedzenie erytrolem, tak zaświętuję;-p I napiję się napoju mszalnego.No jutro trzeba iść sypać głowę popiołem