reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
@Anezka11 my chodzimy do Wojciecha Dziadeckiego z tym, że ja bardziej go znam jako ginekologa niż androloga. Mój Stary co prawda też chodzi do niego, ale no dostał leki, zalecenia, miał badanie i usg i wiele więcej tu nie ma co robić przy Starym.

No ja będę albo 8 albo 9 dpo bo generalnie owulacja podobno jest po 24 do 48 h po zastrzyku więc generalnie mogłaby albo w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek 😅

A po zastrzyku nie robi się bety? Znaczy ja pytam
Bo mi lekarka mówiła, ze nie miałam zastrzyku to nie muszę bety sam test wystarczy

Nie wiem po co, bo nawet nie wiem jaka przerwa między siku a siku, ale zrobilam na wieczór jeszcze raz. Ogolnie od 2 dni tak mnie bolą piersi, ze nie mogę ich dotknąć i jestem tak naoliwiona jak w dni płodne. Ogolnie strasznie boję się jutra i nie mogę doczekać jeśli okaże się pozytywny. Bo jesli negatywny, no to jakby mam juz doświadczenie w przezywaniu rozczarowania.

Załączniki

• 20230221_204519.jpg
    20230221_204519.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
A po zastrzyku nie robi się bety? Znaczy ja pytam
Bo mi lekarka mówiła, ze nie miałam zastrzyku to nie muszę bety sam test wystarczy
Znaczy beta i test się nie wykluczają. Mi lekarka kazała od 12 do 14 dpo testować albo robić betę jeśli będę miała wątpliwości.

reklama
Do góry