Aileen31
Fanka BB :)
No za wcześnie ale niech pierwsza rzuci kamieniem ta która się nie złamała przed 12 dpo conajmniejNa testowanie za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No za wcześnie ale niech pierwsza rzuci kamieniem ta która się nie złamała przed 12 dpo conajmniejNa testowanie za wcześnie
Obrzucamy wredną klątwą
te trzonowe testy wondfo
Niechaj każdy z producentów
powypada dziś z zakrętów,
niech im opadają trzony,
a ich oczy zeżrą wrony.
To oszustwo, ta zniewaga,
moi państwo, krwi wymaga.
No za wcześnie ale niech pierwsza rzuci kamieniem ta która się nie złamała przed 12 dpo conajmniej
No ja będę albo 8 albo 9 dpo bo generalnie owulacja podobno jest po 24 do 48 h po zastrzyku więc generalnie mogłaby albo w niedzielę wieczorem albo w poniedziałekAkurat ja
Najwcześniej robilam 10( gin mowila 10-12l
Ale jak Was czytam to tez mam ochote wcześniej ale nie nie nie
Poza tym podziwiam że się nie złamałaś ja generalnie wogole nie jestem człowiekiem silnej woliAkurat ja
Najwcześniej robilam 10( gin mowila 10-12l
Ale jak Was czytam to tez mam ochote wcześniej ale nie nie nie
No ja będę albo 8 albo 9 dpo bo generalnie owulacja podobno jest po 24 do 48 h po zastrzyku więc generalnie mogłaby albo w niedzielę wieczorem albo w poniedziałek
Znaczy beta i test się nie wykluczają. Mi lekarka kazała od 12 do 14 dpo testować albo robić betę jeśli będę miała wątpliwości.A po zastrzyku nie robi się bety? Znaczy ja pytam
Bo mi lekarka mówiła, ze nie miałam zastrzyku to nie muszę bety sam test wystarczy
Ja też nie jestem człowiekiem silnej woli zdecydowanie, ale akurat testowania mega nie lubię, więc też łamanie w tej kwestii mi nie grozi ;-p.Poza tym podziwiam że się nie złamałaś ja generalnie wogole nie jestem człowiekiem silnej woli