reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

U mnie 1dc!
Excited Music Video GIF by Train
A migrena odpuściła? :)

reklama
A ja wczoraj zarezerwowałam wakacje w Bieszczadach i jedziemy w 14 osób na 3 domki. Już sie nie mogę doczekać.
Tak mi to poprawiło humor, że nie przejmuję się tym, że zaraz zacznę kolejny cykl starań 8-)
My z małżem zdecydowaliśmy, że jak dostaniemy wizowego gonga w po 7 latach w Australii, to wracamy do Polski i kupujemy dom w Bieszczadach.

@Owulacja bardzo mi przykro :( mówi się, że zajście w drugą ciążę to jak pryszcz, tjaa... Nie pamiętam, przepraszam, ale jakie mieliście problemy przy pierwszej? Teraz macie te same czy może z czymś innym walczycie?
Głównie moje nieregularne cykle. Tarczyca wtedy żyła swoim życiem, ale była w górnej granicy normy. Teraz zbijam ją magicznie do poziomu około 1 i co. Jajco 🐷

reklama
Dziewczyny! Szanowna komisjo !
Może mi coś poradzicie...
Zmierzyłam temperaturę i znowu troche w dół wstałam silnelam na test...
Zdjecia są dosłownie z pierwszych 2 min... z tym, ze po odparowaniu no właśnie, ledwo widoczny cień wtf???
Juz przeszłam od euforii, strachu po zwątpienie.
ja widzę na jednym ze zdjęć, ale wydaje mi się, że to może być ten dupocień po prostu ;( choć trzymam kciuki, by ciemniała 🤞🤞🤞

Do góry