Pati2388
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie wiem czy będę w marcu ale zapewne takCo Wy wszystkie na ten maj się umówiłyście? Nikt nie zostanie z nami w marcu? Ej no...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nie wiem czy będę w marcu ale zapewne takCo Wy wszystkie na ten maj się umówiłyście? Nikt nie zostanie z nami w marcu? Ej no...
ja też! Ja też!Ja chcę marcowe kreski i grudniowego bąbelka
Ale kochana pazurki piękne trzymam kciuki za wasNasikane o 20:02, niestety nie tym razem
Hmm, może to faktycznie ma sens…Hmm głośno myślę. Bo bylam ten raz w Klinice. I powiedziała, ze w stymulowanych owulacjach potrzeba dac kopa zarowno pęcherzykom jak i kolejnej fazie po owulacji bo jest duzo bardziej skopana (dlatego dostalam progesteron)
ja mogę rodzić nawet w święta. Albo w Sylwestra. Wszystko mi jednoja też! Ja też!
Hmm, może to faktycznie ma sens…
ja mogę rodzić nawet w święta. Albo w Sylwestra. Wszystko mi jedno
dokładnie, ja tak samo!ja mogę rodzić nawet w święta. Albo w Sylwestra. Wszystko mi jedno
Ja tak samo. Mogę każde święta spędzić w szpitalu. Mogę być tam całą ciążę. Byle w nią zajść i donosić.ja mogę rodzić nawet w święta. Albo w Sylwestra. Wszystko mi jedno
Dziękuję.Tak tylko podpowiadam. Zobaczymy czy to się sprawdzi w niedalekiej przyszłości. Narazie robię to co mi mówi.
Ogolnie ta wizyta byla mega owocna w wiedzę
Dużo się dowiedziałam