reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Ty w marcu przerwa, tak?Będę Wam kibicować (czasem aktywnie).
Nasturtium
Właśnie, trzeba utrzymać poziom.No mam nadzieję, bo kto tu będzie pisał ten tysiąc postów w miesiąc?
Lauritaa
Moderator
wnioskując po moim przypadku. 13 rano byl jeszcze pęcherzyk (taki juz naruszony więc coś się działo) a 15 bylo widocznie ciałko żółte.Hmmm, to by akurat była optymistyczna wersja. Zobaczymy co tam jutro na usg wyjdzie… Tyle dni po już chyba powinno być widoczne albo ciałko albo no właśnie..nic?
Więc myślę ze powinno byc je widać po takim czasie
Nasturtium
A zwykle miałaś ok po owulacji? To ja był pewnie wtedy też nie sprawdzała…Musiałabym jutro proga sprawdzić, bo mam skierowanie, ale mi się nie chce…Wstawać wcześniej, żeby o 6 mnie kłuli.
Nasturtium
No zakładając, że pękł 13-14 to może już będzie za późno żeby coś zobaczyć?wnioskując po moim przypadku. 13 rano byl jeszcze pęcherzyk (taki juz naruszony więc coś się działo) a 15 bylo widocznie ciałko żółte.
Więc myślę ze powinno byc je widać po takim czasie
Tak, zwykle było ok.A zwykle miałaś ok po owulacji? To ja był pewnie wtedy też nie sprawdzała…
Kilka razy sprawdzałam i najniższy prog miałam 7,6.
Tak to zwykle dobrze powyżej 10.
Nasturtium
No to luz, to w takim razie w sumie po co sprawdzać po raz kolejny?Tak, zwykle było ok.
Kilka razy sprawdzałam i najniższy prog miałam 7,6.
Tak to zwykle dobrze powyżej 10.
Taaak, nie chcę grudniaka.Ty w marcu przerwa, tak?
No i wtedy odpada nasza bardzo daleka wycieczka za Ocean, bo nie zdążę załapać się na drugi trymestr.
reklama
Bo dostałam skierowanie na badania?No to luz, to w takim razie w sumie po co sprawdzać po raz kolejny?
Też nie wiem po jaki chooy, ale cóż…
Podziel się: