reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ciałka żółtego chyba nie ma prawa być w takiej sytuacji?
Tylko wiesz, skoro dostałam zastrzyk i nie zadziałał to już sobie myślę, że stymulacja też na choooy się zda :(.
w sumie nie wiem, musimy poczekać na kogoś mądrzejszego, żeby powiedział, od jakiego proga można zakładać, że owu była. No bo na pewno jest wyższy niż standardowo przed owu, na początku cyklu

w sumie nie wiem, musimy poczekać na kogoś mądrzejszego, żeby powiedział, od jakiego proga można zakładać, że owu była. No bo na pewno jest wyższy niż standardowo przed owu, na początku cyklu
Ja ostatnio miałam wynik 0,84, ale to wtedy zakładam, że owu nie było na pewno.

Pytanie też, czy powinnam iść do endokrynologa z tym wynikiem ft4?
pokaż ginekologowi i zobaczymy co powie. Jak oleje to myślę, że jeśli masz coś z owulacjami to warto zrobić całą 5tkę tarczycową i jeśli byłoby coś nie tak to skonsultowałabym z Endo ale takim co nie oleje tematu 🙈

reklama
No ja nie chce być hejtowana czy coś, ale też uważam, że jak ktoś ma dzieci to ma trochę "lepiej" (nie jest to dobre słowo ale nie umiem znaleźć lepszego). My które staramy się o pierwsze dziecko możemy naprawde nigdy nie znaznać bliskości dziecka, przytulenia, nigdy mogą się w naszą stronę dziecięce ręce nie wyciagnąć.
Bo tak jest, dlatego się nie odzywam 🙃
Umiem się dokładnie postawić na miejscu dziewczyn, które starają się o pierwsze, czasem jedyne dziecko
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Do góry