reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
w sumie nie wiem, musimy poczekać na kogoś mądrzejszego, żeby powiedział, od jakiego proga można zakładać, że owu była. No bo na pewno jest wyższy niż standardowo przed owu, na początku cyklu
Wydaje mi się, że normy mówia o tym, że poniżej 3-4 w ogóle owu nie było. Jeśli byłoby ciałko żółte to wychodzi niedomoga. Moim zdaniem @Nasturtium stymulacja jak najbardziej mogłaby dać efekty bo kojarzę, że Ty masz problemy z owulacja. Miałaś w ogóle kiedykolwiek potwierdzona? Bo wydaje mi się, że nie, ale może cos mieszam

Musiałabym jutro proga sprawdzić, bo mam skierowanie, ale mi się nie chce…Wstawać wcześniej, żeby o 6 mnie kłuli.

reklama
Do góry