Nasturtium
Fanka BB :)
No to chociaż napiszę, że paznokcie zajebiste.Nasikane o 20:02, niestety nie tym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chociaż napiszę, że paznokcie zajebiste.Nasikane o 20:02, niestety nie tym razem
Ja też zakładam, że przy bardzo pomyślnych wiatrach uda się w maju Staram się wierzyć w legendy, że za trzecim miesiącem stymulacji często się udajebardziej w maju
Jeśli Cię to pocieszy (a wiem, że nie), to ja jeśli teraz się nie uda, też „widzę się” z Wami w maju.bardziej w maju
Hmmm, to by akurat była optymistyczna wersja. Zobaczymy co tam jutro na usg wyjdzie… Tyle dni po już chyba powinno być widoczne albo ciałko albo no właśnie..nic?No to @Nasturtium masz już chyba najbardziej prawdopodobny scenariusz.
No jak nie zostanie… ja będę na pewno, aż do maja. @Bolilol Ty pewnie też?Co Wy wszystkie na ten maj się umówiłyście? Nikt nie zostanie z nami w marcu? Ej no...
Będę Wam kibicować (czasem aktywnie).Co Wy wszystkie na ten maj się umówiłyście? Nikt nie zostanie z nami w marcu? Ej no...
Wydaje mi się, że normy mówia o tym, że poniżej 3-4 w ogóle owu nie było. Jeśli byłoby ciałko żółte to wychodzi niedomoga. Moim zdaniem @Nasturtium stymulacja jak najbardziej mogłaby dać efekty bo kojarzę, że Ty masz problemy z owulacja. Miałaś w ogóle kiedykolwiek potwierdzona? Bo wydaje mi się, że nie, ale może cos mieszamw sumie nie wiem, musimy poczekać na kogoś mądrzejszego, żeby powiedział, od jakiego proga można zakładać, że owu była. No bo na pewno jest wyższy niż standardowo przed owu, na początku cyklu
Ja zostaję nie martw sięCo Wy wszystkie na ten maj się umówiłyście? Nikt nie zostanie z nami w marcu? Ej no...