reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej,hej 🤗 dopiero co pisałam że w końcu piąteczek a tu kolejny tydzień minął 😳
Co do dzwonienia, to też nie lubię. Jak dzwonię w pracy do kogoś to tylko myślę "żeby jej nie było, żeby jej nie było" 😁
Wieczorem idę do gina zobaczyć czy pęcherzyk pękł i jeśli tak to przepisuje mi dupka. Jakaś wiadomość mi się tu przewinęła że duphaston rozregulował jednej z Was owulację... 🥺 i już zaczynam myśleć czy to dobry pomysł.

reklama
A ja mam inne pytanie- macie takie przyjaciółki, którym zwierzacie się ze wszystkiego, bez żadnych tematów tabu?
Tak, moja mama.
Był czas, że mi doradzała nawet w tematach łóżkowych.
Jedynie ona wie najwięcej i bez tabu o mnie. Drugi to mąż, ale wiadomo- to nie kobieta, więc pewnych rzeczy nie ogarnie xD.

Nie potrzebuję przyjaciółek. Mam jedynie dobre lub bardzo dobre koleżanki.

I to wszystko za darmo.?
I trzeba mieć podstawę udokumentowaną że jest rok starań?
Nie wiem, w jaki sposób można to udokumentować🙂.

Na NFZ, czyli ze składek, które płacimy od lat.
Nie wiem, jak reszta, ale już sporo wydałam na prywatne wizyty i badania, więc korzystam z czego się da na fundusz, żeby dodatkowo nie płacić.

Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
to jest errata do stycznia kochane bo ja w lutym pauzuje hahah

Załączniki

• 20230203_064527.jpg
    20230203_064527.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 165
Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
Tam jest kreska

Piękna kreseczka widzę ją widzę 🥰😳

reklama
Do góry