reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Hej,hej 🤗 dopiero co pisałam że w końcu piąteczek a tu kolejny tydzień minął 😳
Co do dzwonienia, to też nie lubię. Jak dzwonię w pracy do kogoś to tylko myślę "żeby jej nie było, żeby jej nie było" 😁
Wieczorem idę do gina zobaczyć czy pęcherzyk pękł i jeśli tak to przepisuje mi dupka. Jakaś wiadomość mi się tu przewinęła że duphaston rozregulował jednej z Was owulację... 🥺 i już zaczynam myśleć czy to dobry pomysł.

reklama
A ja mam inne pytanie- macie takie przyjaciółki, którym zwierzacie się ze wszystkiego, bez żadnych tematów tabu?
Tak, moja mama.
Był czas, że mi doradzała nawet w tematach łóżkowych.
Jedynie ona wie najwięcej i bez tabu o mnie. Drugi to mąż, ale wiadomo- to nie kobieta, więc pewnych rzeczy nie ogarnie xD.

Nie potrzebuję przyjaciółek. Mam jedynie dobre lub bardzo dobre koleżanki.

I to wszystko za darmo.?
I trzeba mieć podstawę udokumentowaną że jest rok starań?
Nie wiem, w jaki sposób można to udokumentować🙂.

Na NFZ, czyli ze składek, które płacimy od lat.
Nie wiem, jak reszta, ale już sporo wydałam na prywatne wizyty i badania, więc korzystam z czego się da na fundusz, żeby dodatkowo nie płacić.

Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
to jest errata do stycznia kochane bo ja w lutym pauzuje hahah

Załączniki

• 20230203_064527.jpg
    20230203_064527.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 157
Matko z córką kiedy ja was nadrobię. Wczoraj powinien przyjść okres. W 11-12dpo miałam cień na pinku, następnego rana biały więc dałam sobie spokoj z dalszymi testami. Ale okresu dalej nie ma qiec test z dziś..
Tam jest kreska

Piękna kreseczka widzę ją widzę 🥰😳

reklama
Do góry