reklama
Bolilol
Fanka BB :)
nie no, Dziubdzius, tak się nie bawimy, to dawaj dane do sprawdzania, to ja będę sprawdzać, a Tobie powiem w środę przed wizytąW środę mam wizytę, mniej rozkmin sama i męczenia Was tutaj ;p
Bolilol
to w sumie ładnie się zachowała, że Cię uprzedziła, że planuje. Musi Ci ufać i musisz być dobrą szefowąWłaśnie moja pracownica mi powiedziała, że zaczynają starania o dziecko. Znając moje szczęście to zajdzie w 1 cyklu
Nasturtium
Wiadomo, że wyników nie chcę dzisiaj, ale co chwilę sprawdzam . Cała ja.nie no, Dziubdzius, tak się nie bawimy, to dawaj dane do sprawdzania, to ja będę sprawdzać, a Tobie powiem w środę przed wizytą
aurii_orelii
Pamiętam, jak chyba gdzieś na grupę In vitro wpadł koleś ze zbiórką na swoje in vitro i powiedział, ze on pragnie bardziej dziecka niż inni bo ma juz jedno i wie jak to jest.
Nasturtium
No właśnie, ja niestety znając politykę miejsca w, którym pracuję niczym się nie chwaliłam. Myślę jednak, że niektórzy się domyślają.to w sumie ładnie się zachowała, że Cię uprzedziła, że planuje. Musi Ci ufać i musisz być dobrą szefową
Nasturtium
Tak sobie myślę, że jeśli prog będzie za niski, a niby widział, że owu dopiero co była/jest to co mogło jeszcze pójść nie tak po drodze?
Brownie1992
Moderator
Niby tak.., ale mam żal dupyto w sumie ładnie się zachowała, że Cię uprzedziła, że planuje. Musi Ci ufać i musisz być dobrą szefową
reklama
Nasturtium
Wiesz, jeśli pracodawca jest spoko to może po prostu poszukać kogoś na umowę zastępstwo, ale to musi być zdrowy i bardzo otwarty układ z obydwu stron.Szczerze mówiąc ja nie wyobrażam sobie informowac pracodawcy, ze się staram przecież to info dla niego, ze mogę zaraz pójść i zostawic robote w pisdu
Podziel się: