reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
nie ma czegoś takiego jak blokada w głowie i chcenie za bardzo :) pomysl: jak "chcenie" miałoby biologicznie wpływać na zajscie w ciążę?

No to Wam teraz opowiem hita ! 🤣
Któregoś razu poszłam do gina (ale nie swojego,jakiś tam z przypadku)
I ona do mnie,że "wie Pani jak jest z tą ciąża,to dusza zmarłych dzieci szuka sobie rodzica,jak znajdzie to kobieta zachodzi w ciążę"
Moja mina była warta chyba milion $ 😂
Szczęka opadła mi chyba 3pietra niżej że ludzie wierzą w takie bzdety 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

No to Wam teraz opowiem hita ! 🤣
Któregoś razu poszłam do gina (ale nie swojego,jakiś tam z przypadku)
I ona do mnie,że "wie Pani jak jest z tą ciąża,to dusza zmarłych dzieci szuka sobie rodzica,jak znajdzie to kobieta zachodzi w ciążę"
Moja mina była warta chyba milion $ 😂
Szczęka opadła mi chyba 3pietra niżej że ludzie wierzą w takie bzdety 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lekarz…. LEKARZ… 😳

no fakt, ja nie wierze cieniom, które pojawiają się i znikają. Jak miałam biochem to była słaba kreska ale była i była tam ciagle. I ciagle w tym samym miejscu :D
ja mam taką teorie, że jak raz zobaczysz kreskę fabryczną (no bo przecież one tam są) to już je będziesz widzieć, szczególnie jak się ogląda ten test uważnie. Dlatego jak w tym cyklu robiłam dwa pinki, to ich już nie rozbierałam, żeby się nie doszukiwać, teraz mam plan rozebrać pinka dopiero wtedy, jak przez okienko coś wzbudzi moją czujność

Nie ma @ więc czekaj ile jesteś dpo?

Jeśli chodzi o mnie nie mogę mieć testów w zapasie ostatnio nasikalam.na lekko 250 zł 😁😁😁 nie dosyć że wszystkie pinki z allegro to jeszcze apteczne rosmanowe. Tylko mi kreski ciemniały i blade się robily dlatego tyle robilam

Jestem 8dpo🥴
Ja nie wierzę tym pinkom mi w tamtym miesiącu wyszła gruba wyraźną kreska i nic nie było bo po tym pinku zrobiłam chyba z 3 i na innych cienie nie wychodziły nawet

reklama
Do góry