U
użytkownik 213578
Gość
oj tak, tym bardziej, że my sporo jeździmy. Przez rok zrobiliśmy 26 tyś kmMnie to najbardziej bolą ceny paliwa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tak, tym bardziej, że my sporo jeździmy. Przez rok zrobiliśmy 26 tyś kmMnie to najbardziej bolą ceny paliwa...
nie ma czegoś takiego jak blokada w głowie i chcenie za bardzo pomysl: jak "chcenie" miałoby biologicznie wpływać na zajscie w ciążę?
Jak coś to oznacz mnie, bo dziś jestem cały dzień w ruchu i mogę pominąćjasne poszukam cos i wstawię
nie ma takich na allegro niestety ale widzę, że są z dr max i mają czułość 10. Czy są jakieś zdania na ich temat?Nie polecam one step ani wondfo, nom med też mi nie przypadły do gustu ani easy at home. Teraz mam zamiar wypróbować premom
Lekarz…. LEKARZ…No to Wam teraz opowiem hita !
Któregoś razu poszłam do gina (ale nie swojego,jakiś tam z przypadku)
I ona do mnie,że "wie Pani jak jest z tą ciąża,to dusza zmarłych dzieci szuka sobie rodzica,jak znajdzie to kobieta zachodzi w ciążę"
Moja mina była warta chyba milion $
Szczęka opadła mi chyba 3pietra niżej że ludzie wierzą w takie bzdety
Lekarz…. LEKARZ…
ja mam taką teorie, że jak raz zobaczysz kreskę fabryczną (no bo przecież one tam są) to już je będziesz widzieć, szczególnie jak się ogląda ten test uważnie. Dlatego jak w tym cyklu robiłam dwa pinki, to ich już nie rozbierałam, żeby się nie doszukiwać, teraz mam plan rozebrać pinka dopiero wtedy, jak przez okienko coś wzbudzi moją czujnośćno fakt, ja nie wierze cieniom, które pojawiają się i znikają. Jak miałam biochem to była słaba kreska ale była i była tam ciagle. I ciagle w tym samym miejscu
Nie ma @ więc czekaj ile jesteś dpo?
Jeśli chodzi o mnie nie mogę mieć testów w zapasie ostatnio nasikalam.na lekko 250 zł nie dosyć że wszystkie pinki z allegro to jeszcze apteczne rosmanowe. Tylko mi kreski ciemniały i blade się robily dlatego tyle robilam
sprawdź na amazonie tam powinny byćnie ma takich na allegro niestety ale widzę, że są z dr max i mają czułość 10. Czy są jakieś zdania na ich temat?