Bolilol
Fanka BB :)
to jak Wy sobie radziliście przez ostatnie dwa miechy?tu chodzi o pełny seks, a stary w gumie nie lubi, a jak się upiję, to mu ulegnę, a w przerywany raczej niw umie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jak Wy sobie radziliście przez ostatnie dwa miechy?tu chodzi o pełny seks, a stary w gumie nie lubi, a jak się upiję, to mu ulegnę, a w przerywany raczej niw umie
związek, po ślubie 2,5.Związek 4.5 roku, czy tyle po ślubie?
I to wszystko za darmo.?Dziewczyny, które mają za sobą ponad rok nieudanych starań i mają możliwość umówienia się do poradni leczenia niepłodności na NFZ- nie zwlekajcie.
Nie trzeba skierowania.
Zostaliśmy poinformowani, że mamy stawić się na czczo, ponieważ będziemy mieć badania krwi (wszystkie możliwe) dodatkowo genetyka plus oczywiście drożności i inne badania pomocne w zdiagnozowaniu niepłodności- mnie też pani z rejestracji oznajmiła, że kilka razy przyjadę na badania w konkretnych dniach cyklu- wiemy dobrze, o jakie badania chodzi.
Mąż oczywiście prócz badań krwi oczywiście badanie nasienia.
O tym samym pomyślałam…to jak Wy sobie radziliście przez ostatnie dwa miechy?
ja chyba nie. Tak ze wszystkiego to nieA ja mam inne pytanie- macie takie przyjaciółki, którym zwierzacie się ze wszystkiego, bez żadnych tematów tabu?
To my podobnie w sumie, to znaczy znamy się 3 lata, w walentynki będą 3 dokładnie, związek był tak z tydzień później, około dwóch po pierwszym spotkaniu już mieszkaliśmy razem.związek, po ślubie 2,5.
my się późno poznaliśmy. Ja miałam gdzieś chyba 25, Stary 27. Jeszcze troche sie kumplowaliśmy, zaczęliśmy byc parą jak miałam 26? 27? Nie chce mi sie teraz liczyć ale po 11 miesiącach już byliśmy zaręczenie, po 2 latach od wejścia w związek mieliśmy brać ślub (przesunięte o 4 miesiące przez covida). No i takTo my podobnie w sumie, to znaczy znamy się 3 lata, w walentynki będą 3 dokładnie, związek był tak z tydzień później, około dwóch po pierwszym spotkaniu już mieszkaliśmy razem.
Dlatego w sumie szybko przeszliśmy na etap „stare dobre małżeństwo”.
Ale przecież tego nie da się udokumentować . Przecież nigdzie nie rejestrujesz momentu w którym zaczynacie się starać. To tylko deklaracja.I to wszystko za darmo.?
I trzeba mieć podstawę udokumentowaną że jest rok starań?