reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Mój mąż robi sam pizze łącznie z sosami i ciastem ,ale dzisiaj na lenia zamówiliśmysuper, my mamy w planach upiec swoją na takim zajebistym spodzie z biedry. Jest naprawde mega smaczna!
Bolilol
nie bekamy głośno i nie pierdzimy przy sobie, no wiadomo, że się może zdarzyć przypadkiem i nie udajemy wtedy, że to było kaszlnięcie, ale generalnie nie robimy takich rzeczy w swoim towarzystwie. To samo z sikaniem, mamy dwie łazienki, więc nie zdarza się, że mąż spędza swoje godziny w wannie, a ja nie mam gdzie się wysikać i muszę mu wbijać do łazienkiA mam takie pytanie! Jakie macie podejście do bekania i pierdzenia przy swoich facetach? I jakie oni mają do tego? albo do sikania przy nich
Madame JS
Siostro!No właśnie nie wiem! Seksów też mało miałam, książki i nauki mi były w głowie tylko, głupia byłam.
Nasturtium
U nas o kupach też się gada, ludzka rzecz. Zresztą ja z tych co mogą jeść i srać jednocześniemy to z niczym nie mamy problemu xD ja do niego chodzę i mówię, że strasznie dużo dziś pierdze, albo, że nie byłam na dwójce od 2 dni i mi ciężko
LadyCaro
dobra, a co jak np najesz się fasoli i masz bony? To siedzicie w oddzielnych pokojach?nie bekamy głośno i nie pierdzimy przy sobie, no wiadomo, że się może zdarzyć przypadkiem i nie udajemy wtedy, że to było kaszlnięcie, ale generalnie nie robimy takich rzeczy w swoim towarzystwie. To samo z sikaniem, mamy dwie łazienki, więc nie zdarza się, że mąż spędza swoje godziny w wannie, a ja nie mam gdzie się wysikać i muszę mu wbijać do łazienki
LadyCaro
ja też xD a mój STary to nununu. On np. jak jakieś ubrania przed kąpaniem poloze na zamnietym kiblu od razu wrzuca do prania bo dotknęły kibla. Traktuje to miesjce jak skażoneU nas o kupach też się gada, ludzka rzecz. Zresztą ja z tych co mogą jeść i srać jednocześnie
Nasturtium
No u nas tego też nie robi się z premedytacją absolutnie, ale jak się zdarzy to nie ma jakiegoś problemu, chociaż ja na przykład nie lubię sikać jak on się kąpie, on to nie ma z tym problemu.nie bekamy głośno i nie pierdzimy przy sobie, no wiadomo, że się może zdarzyć przypadkiem i nie udajemy wtedy, że to było kaszlnięcie, ale generalnie nie robimy takich rzeczy w swoim towarzystwie. To samo z sikaniem, mamy dwie łazienki, więc nie zdarza się, że mąż spędza swoje godziny w wannie, a ja nie mam gdzie się wysikać i muszę mu wbijać do łazienki
On nie ma problemu nawet z tą samą szczoteczką do zębów, a ja jednak opór mam.
Nasturtium
A poza tym to w nocy najbardziej „uchodzi”. Mój uwielbia fasolę, dużo jej jedobra, a co jak np najesz się fasoli i masz bony? To siedzicie w oddzielnych pokojach?
reklama
LadyCaro
u nas robi się to z premedytacją w sensie wiesz, no leżymy sobie na kanapie wiezorem i chce mi się pierdzieć to to robię. A ze szczoteczką to nie nieeeNo u nas tego też nie robi się z premedytacją absolutnie, ale jak się zdarzy to nie ma jakiegoś problemu, chociaż ja na przykład nie lubię sikać jak on się kąpie, on to nie ma z tym problemu.
On nie ma problemu nawet z tą samą szczoteczką do zębów, a ja jednak opór mam.
Podziel się: