Nasturtium
Fanka BB :)
Ja bez wina, a tak to podobnie.żre pizze, pije wino, dzień jak codzień a Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bez wina, a tak to podobnie.żre pizze, pije wino, dzień jak codzień a Ty?
Ja męża obudziłam bo ma nocną zmianę. A ja chyba pójdę poleżeć w wannie. Znowu dokuczają mi plecyCo tam przy piątku robicie?
Trzeba zrobić dziurkęniestety nie ma rozporka
uważam, że powinno być tyle dni urlopu żeby raz na dwa miesiące można było mieć tydzień wolnego. To by było tak optymalnieW ogóle jakoś mi dziwnie dobrze czas leci bez pracy. Lubię swoją pracę, ale ostatnio miałam jakiś trudny czas i chyba wolne było mi potrzebne. Szkoda, że takie, ale wszystkiego mieć nie można .
Bardzo dobry pomysł.uważam, że powinno być tyle dni urlopu żeby raz na dwa miesiące można było mieć tydzień wolnego. To by było tak optymalnie
Ja zaraz idę naparzać w planszówkę! Może jakieś winko do tego wleciCo tam przy piątku robicie?
Połączenie idealneJa zaraz idę naparzać w planszówkę! Może jakieś winko do tego wleci
Chciałby…Może teraz przyniesie mleko modyfikowane
Jak zaczniesz pracować w soboty to da się to ogarnąćuważam, że powinno być tyle dni urlopu żeby raz na dwa miesiące można było mieć tydzień wolnego. To by było tak optymalnie