Nasturtium
Fanka BB :)
U mnie podobnieMi na vinted poszły tylko markowe rzeczy, inne ładne, ale bez marki, nie, a ceny miałam mniejsze niż po dychu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnieMi na vinted poszły tylko markowe rzeczy, inne ładne, ale bez marki, nie, a ceny miałam mniejsze niż po dychu
Albo z jagnięciaoj tam, gryczana z gryki to jaglana powinna być z jagły, wiadomo.
To ja nie powinnam jeść jeśli z jagnięcia i faktycznie ostatnio nie jem.Albo z jagnięcia
mam bardzo podobny strój, tylko ma ogonek, grzywę o róg, bo to strój jednorożcaAlbo z jagnięcia
Ja niestety nie mogę za bardzo chodzić w omnisiach, mój pęcherzmam bardzo podobny strój, tylko ma ogonek, grzywę o róg, bo to strój jednorożca
Czy ma rozporek tam gdzie myślę czy to jednak do innego rodzaju przebieranek?mam bardzo podobny strój, tylko ma ogonek, grzywę o róg, bo to strój jednorożca
niestety nie ma rozporkaCzy ma rozporek tam gdzie myślę czy to jednak do innego rodzaju przebieranek?
żre pizze, pije wino, dzień jak codzień a Ty?Co tam przy piątku robicie?