Nasturtium
Fanka BB :)
To ja bym mężowi podjadła akurat dzisiaj . Chociaż ja najbardziej lubię pięć serów i paprykamąż hawajską, ja pepperoni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja bym mężowi podjadła akurat dzisiaj . Chociaż ja najbardziej lubię pięć serów i paprykamąż hawajską, ja pepperoni
Dla mnie też, ale ludzie tak robią. Ja dla ratowania czyjegoś zdrowia/życia, czy innej podbramkowej sytuacji wydałabym się co do złotówki.o nie, dla mnie to jakaś abstarkcyjna sytuacja w ogóle
mój to takie małe błędziki popełnia. Proszę o kaszę jaglaną, przywozi jaglaną z prosa, proszę o passate, przywozi koncentrat. Raz chciałam mascarpone to mi przywiózł czekoladoweŚmiejesz się, ale akurat mój były kiedyś takie kupił jak prosiłam o w proszku
ale ja też rozpoczęłam bułczeniea ja czekam na pizzę
Przez Was zaczynam mieć wyrzuty sumienia
Albo robią zrzutki?Pisząc „gromadzenie dla samego gromadzenia” miałam na myśli sytuacje jak ludzie mają satysfakcję z tego, że mają odłożone, ale na przykład przychodzi kryzysowa sytuacja i tak nie wykorzystują tej kasy, na przykład biorą od rodziny, ja tak niw potrafię.
Ale przecie jaglana jest z prosa, nie rozumiemmój to takie małe błędziki popełnia. Proszę o kaszę jaglaną, przywozi jaglaną z prosa, proszę o passate, przywozi koncentrat. Raz chciałam mascarpone to mi przywiózł czekoladowe
I co, dało się spożytkować? Niektóre mleka modyfikowane są paskudne w smakuŚmiejesz się, ale akurat mój były kiedyś takie kupił jak prosiłam o w proszku
O takAlbo robią zrzutki?
Ja jebie. Jestem ciekawa jak wyglądasz. Czy wizualnie jesteś do mnie podobna bo jak czytam forum to w tej forumowej wersji - megamąż hawajską, ja pepperoni
Dałam znajomej, nie wiem, czy zużyła.I co, dało się spożytkować? Niektóre mleka modyfikowane są paskudne w smaku