Owulacja
Fanka BB :)
Może teraz przyniesie mleko modyfikowaneWysłałam męża po mleko w proszku.
Przyniósł mi zabielacz w proszku- taką sztuczną śmietankę do kawy .
Jedzie kolejny raz do sklepu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może teraz przyniesie mleko modyfikowaneWysłałam męża po mleko w proszku.
Przyniósł mi zabielacz w proszku- taką sztuczną śmietankę do kawy .
Jedzie kolejny raz do sklepu.
Pisząc „gromadzenie dla samego gromadzenia” miałam na myśli sytuacje jak ludzie mają satysfakcję z tego, że mają odłożone, ale na przykład przychodzi kryzysowa sytuacja i tak nie wykorzystują tej kasy, na przykład biorą od rodziny, ja tak niw potrafię.ej no ale właśnie takie gromadzenie dla samego gromadzenia jest potrzebne na niespodziewane sytaucje. Ja odkłądam hajs na nic konkretnego. Tak, żeby mieć spokojną głowę po prostu.
Ale ja mam też takie "nielekkie" podejście do kasy bo my nie zarabiamy jakichś kokosów. Na in vitro by było nas stać, ale nie powiem, że mogę tak sobie parentaście tysiećy i bez uszczerbku i nerwów wydać. Więc ja np odkładam dla samego posiadania.
a to sobie siknij tylko jak będzie negatywny, to się jeszcze nie łamPowiem wam dziewczyny, że mam 4 dni do @ i mnie zaraz szlak trafi. Niby wiem że nie powinnam testować jeszcze, ale ostatnie klika dni to walka z moją własną silną wolą
a ja czekam na pizzęJa właśnie zrobiłam treninżek, pot się między cycami lał! Jest super
To teraz możesz leżeć i jeśćJa właśnie zrobiłam treninżek, pot się między cycami lał! Jest super
No my chyba też jeszcze zamówimy. Jaką będziesz jeść?a ja czekam na pizzę
Przez Was zaczynam mieć wyrzuty sumienia
mąż hawajską, ja pepperoniNo my chyba też jeszcze zamówimy. Jaką będziesz jeść?
Śmiejesz się, ale akurat mój były kiedyś takie kupił jak prosiłam o w proszkuMoże teraz przyniesie mleko modyfikowane
o nie, dla mnie to jakaś abstarkcyjna sytuacja w ogólePisząc „gromadzenie dla samego gromadzenia” miałam na myśli sytuacje jak ludzie mają satysfakcję z tego, że mają odłożone, ale na przykład przychodzi kryzysowa sytuacja i tak nie wykorzystują tej kasy, na przykład biorą od rodziny, ja tak niw potrafię.