reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczynki piąteeeeeeeczek!! Jeszcze z 20min, zostawiam cały ten bajzel w robocie i do chałupy sprzątać
Happy Big Lebowski GIF

Jakoś tak humor mi się poprawił nagle 😂
Ale, że co ???? Piąteczek, dobry humor a Ty sprzątać ?🤣😂😱🙈

reklama
Niby tak, ale ja też jestem zdania, że jednak trzeba mierzyć siły na zamiary, raczej nie wydałabym wszystkich oszczędności żeby spełnić swoje marzenie o dziecku, bo wiem, że mogłoby się nie powieść, a akurat mnie rezerwa finansowa jest bardzo potrzebna żeby czuć się bezpiecznie.
jasne oczywiście, ze jeżeli byłoby mega ciężko finansowo to by się myślało inaczej i co by zrobić

My z mężem chodzimy głównie prywatnie. W sumie jedynie histeroskopie miałam na NFZ. Zżera to sporo kasy. Niby kasa nie najważniejsza, ale ja nie jestem w stanie wydać każdej złotówki na to, zeby zostać matką - od zawsze mam poczucie, że "nie za wszelką cenę". Więc robię tyle, ile mi podpowiada głowa, ze jest rozsądne i w moich granicach.
ja tez myślę trochę o kasie, ale taki instynkt mi się pojawił na 2 bobasa, ze szkoda gadać. Mąż bardziej mówi, ze pieniądze są nie ważne, rzecz nabyta. Za to ja bardziej analizuje

reklama
Do góry