Bolilol
Fanka BB :)
pokaże na zdjęciu jak będę trzymać pozytywny test ciążowy wysikany w poniedziałek 20.02 o 20:02Pokaż
Ja na swoje nowe chyba jeszcze poczekam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokaże na zdjęciu jak będę trzymać pozytywny test ciążowy wysikany w poniedziałek 20.02 o 20:02Pokaż
Ja na swoje nowe chyba jeszcze poczekam.
18-tego.O, a którego? Mój też w weekend.
co planujesz?18-tego.
Już planuję menu.
Może być tez 20.02 o 2.02 w nocy i jestem "za" bo wcześniejpokaże na zdjęciu jak będę trzymać pozytywny test ciążowy wysikany w poniedziałek 20.02 o 20:02
No dobrze, tak się możemy umówićpokaże na zdjęciu jak będę trzymać pozytywny test ciążowy wysikany w poniedziałek 20.02 o 20:02
To mój dzień później.18-tego.
Już planuję menu.
A dlaczego?A i jeżeli ktoś suplementuje kurkuminę
To ją się bierze do owulacji , po odstawiamy
Przy staraniach o ciąże po owulacji trzeba odstawić ponieważ może wywołać poronienie abo problem z zagnieżdżeniemA dlaczego?
Tzn. ja ją biorę głównie przeciwrakowo.
Wołowinę w plastrach pieczoną z warzywami w piekarniku do tego knedel czeski albo kluseczki śląskie.co planujesz?