reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Cos ze mną nie tak. Dzisiaj słoneczko tak pięknie było od rana.... zrobiłam 3 prania i wywiesiłam na podwórko 😁🌞 umyłam nawet okno i zmieniłam firanki i zasłony - normalnie zew wiosny mnie strzelił..... oczywiście przy głośnej muzyce z youtub i jak zabrzmiało, jak usłyszałam słowa:

"...Niech żyje Bal! Bo to życie to Bal jest nad Bale! Niech żyje Bal! Drugi raz nie zaproszą nas wcale! Orkiestra gra! Jeszcze tańczą i drzwi są otwarte! Dzień warty dnia! A to życie zachodu jest warte! ...."
Ryknęłam.... no łzy mi się polały jak chwilę przed okresem - masakra. A byłam w swietnym nastroju.

Ja mam od kilku dni durne sny, ale Twój przebił wszystko.

Dziś śniło mi się, że cały czas pierdzieliłam w pracy o tym, że muszę upiec ciasto z okazji urodzin do pracy męża.
Po czym minęły urodziny, a ja ciast nie upiekłam, a u mnie w pracy domagali się ich xD.

Tak, obiecałam chłopu memu, że zrobię na jego urodziny ciasta.
Ma w weekend.
O, a którego? Mój też w weekend.

reklama
czy wyniki badania prolaktyny po obciążeniu dostaje się w tym samym dniu ?
I czy ktoś ogarnia te wyniki ?

Do góry