reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Cos ze mną nie tak. Dzisiaj słoneczko tak pięknie było od rana.... zrobiłam 3 prania i wywiesiłam na podwórko 😁🌞 umyłam nawet okno i zmieniłam firanki i zasłony - normalnie zew wiosny mnie strzelił..... oczywiście przy głośnej muzyce z youtub i jak zabrzmiało, jak usłyszałam słowa:

"...Niech żyje Bal! Bo to życie to Bal jest nad Bale! Niech żyje Bal! Drugi raz nie zaproszą nas wcale! Orkiestra gra! Jeszcze tańczą i drzwi są otwarte! Dzień warty dnia! A to życie zachodu jest warte! ...."
Ryknęłam.... no łzy mi się polały jak chwilę przed okresem - masakra. A byłam w swietnym nastroju.

Ja mam od kilku dni durne sny, ale Twój przebił wszystko.

Dziś śniło mi się, że cały czas pierdzieliłam w pracy o tym, że muszę upiec ciasto z okazji urodzin do pracy męża.
Po czym minęły urodziny, a ja ciast nie upiekłam, a u mnie w pracy domagali się ich xD.

Tak, obiecałam chłopu memu, że zrobię na jego urodziny ciasta.
Ma w weekend.
O, a którego? Mój też w weekend.

reklama
czy wyniki badania prolaktyny po obciążeniu dostaje się w tym samym dniu ?
I czy ktoś ogarnia te wyniki ?

Do góry