reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja mam od kilku dni durne sny, ale Twój przebił wszystko.

Dziś śniło mi się, że cały czas pierdzieliłam w pracy o tym, że muszę upiec ciasto z okazji urodzin do pracy męża.
Po czym minęły urodziny, a ja ciast nie upiekłam, a u mnie w pracy domagali się ich xD.

Tak, obiecałam chłopu memu, że zrobię na jego urodziny ciasta.
Ma w weekend.
haha, to niech doceni jak je zrobisz, skoro nawet w snach o nich myślisz :D

Ja ostatnio przez cały sen uciekałam przed demonem z ‚Zakonnicy’… zgadnijcie czy jeszcze zasnęłam po tym jak się obudziłam o 5 😅

reklama
A ja mam pytanie o temperaturę, czy jej wzrost pokrywa się wam tez z testami owulacyjnymi? Czy temperatura wzrasta właśnie tez te parę godzin przed owulacja jak i lh, czy są tu jakieś inne reguły? 🫣 (pierwszy raz próbuje z temperaturą)

haha, to niech doceni jak je zrobisz, skoro nawet w snach o nich myślisz :D

Ja ostatnio przez cały sen uciekałam przed demonem z ‚Zakonnicy’… zgadnijcie czy jeszcze zasnęłam po tym jak się obudziłam o 5 😅
Docenia, docenia.
Mam akurat kochanego męża.
Zbytnio go nie chwalę, żeby nie obrósł w piórka, ale już przy obcych go chwalę.

Znam ten ból.

A ja mam pytanie o temperaturę, czy jej wzrost pokrywa się wam tez z testami owulacyjnymi? Czy temperatura wzrasta właśnie tez te parę godzin przed owulacja jak i lh, czy są tu jakieś inne reguły? 🫣 (pierwszy raz próbuje z temperaturą)
U mnie szczyt lh i temperatura sporo powyżej podstawowej ale tylko w tym cyklu. W poprzednich albo bardzo nisko albo w okolicach temperatury podstawowej była. 🤷‍♀️

reklama
A mi dziecko podczas mojego smażenia pączków oznajmiło że mu niedobrze i zwymiotował na podłogę w kuchnii. Leci i z przodu i z tyłu także u mnie "wesoło"
To samo w niedzielę przerobilam z synem. Obrzygał mi w sypialni moją stronę łóżka, materac, firanki i zasłony🤣🤣🤣 masakra - czułki mi opadły. Mąż dzień później dołączył 🙈 na szczęście oszczędził łóżka i inne elementy wystroju domu...🤣

Do góry