reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

zwróć tylko uwagę, że tam trzeba badania w odpowiednim dniu cyklu robić ;)

A co do Twojej załamki - rozumiem Cię. Również rzucam trzonami na prawo i lewo od kilku dni i nawet mi się już nie chce płakać nad negatywnymi testami, co najwyżej nad sobą, że w ogóle marnuję testy i sikam na nie, skoro wynik może być tylko jeden...

Czyli jeżeli się nie uda w tym cyklu, to jeszcze jedno IUI przed Tobą?
Lekarz mówił że 3 iui a potem kwalifikacja do in vitro a pielęgniarka że niektóre podchodzą i po 6 razy do tego gówna.. Także nie wiem czy nie będę musiała podejść do tej 3 🤦‍♀️

reklama
Ja to tłusty czwartek wole obchodzić burgerami i boczkiem :) za słodkim nigdy nie przepadałam, ale za to tłuszcze trans… mniaaam.

Ja właśnie dotarłam do pracy, a wstałam 7:15 :) splalalam znowu 6h!! Jest!! wstaje ok. 7. Jak pracuje w domu to zaczynam prace w momencie obudzenia, a jak jadę do biura to docieram właśnie koło 8 :) ale mam 20 min od wyjścia z domu do wejścia do biura, wiec jak kończę o 15:30, a w domu albo treningu jestem o 16:00 to mam poczucie, ze cały dzień przede mną!

Nie mogę doczekać się burgera z boczkiem dzissss

ooo, ja też wolę burgery niż paczki :D
U nas jest jedną burferownia, która w tłusty czwartek ma w ofercie burgera w pączku zamiast w bułce :D chociaż nie wiem, czy jeszcze działają 🤔

Wlasnie to mialam Wam wrzucać!
5a7af3d117c27_o_medium.jpg9

Cześć dziewczyny, mi disiaj jakoś tak smutno bo dopiero 8 dpo a temperatura od dwóch dni spada i cycki przestały boleć więc pewnie okres za niedługo. I tak sobie myślałam czy jest sens starać się dalej, czy pogodzić się z faktem.....
ch*j zajem to paczkiem...
Też jestem około 8 dpo i wpierdzielam gripexy i neosine 😭

Chociaż po tej owulacji jesteście… ja mam mieć za 3 dni, ale chłopa mi tak rozłożyło, ze chyba nic z tego w tym cyklu 😥

W chwilach zwątpienia pomyślcie, ze być może gdzieś tam czeka ta upragniona Nagroda, a odpuszczając automatycznie z niej rezygnujemy 😍

Wielu pączulów dzisiaj! ❤️

reklama
Do góry