LadyCaro
Fanka BB :)
i chyba dziś się do tego zastosuje. A jutro rura, to spalemasz okres to możesz więcej jest, to dobrze znana stara prawda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i chyba dziś się do tego zastosuje. A jutro rura, to spalemasz okres to możesz więcej jest, to dobrze znana stara prawda
Nie mówi że ją to zastanawia ale nie miała żadnych przypuszczeń...a ma pomysł skąd ten problem?
Z własnego doświadczenia radzę- skonsultuj to jeszcze z kimś, nie zwiększaj dawki na własną rękę.Nie mówi że ją to zastanawia ale nie miała żadnych przypuszczeń...
Zaczynam się zastanawiać czy ta gin to na pewno dobry wybór. Jak mówiliśmy o większej dawce lametty to powiedziała że trzeba sprawdzić w ulotce jakie jest zalecane max dawkowanie, a czytam teraz że tam jest podana tylko 1 tabl dziennie, no ale wg ulotki to nie jest lek do stymulacji. Widzę że dziewczyny biorą nieraz 2x1 i zaczynam się obawiać czy moja gin pójdzie w to mimo że w ulotce piszą inaczej. Jak nie to nie wiem czy na własną rękę nie zwiększę dawki w następnym cyklu, chociaż może znajdę kogoś innego do tamtej pory.
Ten ostatni pik bądź bliski pikuTu zdjęcie do oceny
Seks był wczoraj, ale dziś i jutro chyba też by się przydało - tak dla pewności, prawda? Czy lepiej dziś odpuścić i jutro tylko?Ten ostatni pik bądź bliski piku
ja bym robiła dziś, lepiej przed owu niż w samą owuSeks był wczoraj, ale dziś i jutro chyba też by się przydało - tak dla pewności, prawda? Czy lepiej dziś odpuścić i jutro tylko?
Tak, jak odpisała Lady, lepiej dziś, chyba, ze macie słabsze nasienieSeks był wczoraj, ale dziś i jutro chyba też by się przydało - tak dla pewności, prawda? Czy lepiej dziś odpuścić i jutro tylko?
Byłam, polecamKupiłam dzisiaj bilety na Kaske Sochacka