Bolilol
Fanka BB :)
to co, zapisać Cię na testowanie na 28.02?Dziękuję, teraz to na pewno coś z tego wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co, zapisać Cię na testowanie na 28.02?Dziękuję, teraz to na pewno coś z tego wyjdzie
Noo właśnie pewnie kogoś poszukam bo jednak trochę strach na własną rękę.Z własnego doświadczenia radzę- skonsultuj to jeszcze z kimś, nie zwiększaj dawki na własną rękę.
Wirtualnie dotrzymam ci towarzystwa od 6 ranoJuż wiem co będę robiła jutro od 6 farsz do tortilli po meksykańsku dla męża i pieczone pączki z mąki pełnoziarnistej z ksylitolem i polewa z gorzkiej czekolady i migdałów
to co, zapisać Cię na testowanie na 28.02?
Jesteś moja idolką i wyrzutem sumieniaJuż wiem co będę robiła jutro od 6 farsz do tortilli po meksykańsku dla męża i pieczone pączki z mąki pełnoziarnistej z ksylitolem i polewa z gorzkiej czekolady i migdałów
Już wiem co będę robiła jutro od 6 farsz do tortilli po meksykańsku dla męża i pieczone pączki z mąki pełnoziarnistej z ksylitolem i polewa z gorzkiej czekolady i migdałów
a pomoże Ci jak Ci powiem, że na samą myśl pobudki o 6, w dodatku po to, żeby GOTOWAĆ chce mi się płakać?Jesteś moja idolką i wyrzutem sumienia
ja też!
I już mam pomysł na jutrzejszy obiad, uwielbiam meksykańskie żarcie
Ja mam dzis takie zakwasy że ojej.... ledwo zmusiłam moją wewnętrzną i zewnętrzną bułę do 35 minut cwiczeń.A ja wracam do gry , po 3 miesiącach laby treningi wróciły . Jutro nie wstanę z łóżka
Daj znać jak wyszły te pączki, ja zrobiłabym z erytrolem, ksylitol mi nie służy, ale na pewno będą super.Już wiem co będę robiła jutro od 6 farsz do tortilli po meksykańsku dla męża i pieczone pączki z mąki pełnoziarnistej z ksylitolem i polewa z gorzkiej czekolady i migdałów