reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

A propos tłustego czwartku, to zrobiłam sobie akurat omleta do pracy.
Z pieczarkami😅.

A wieczorem basen, o ile nam zakwasy po tych trampolinach zejdą, nie wiem, skąd te dzieciaki tyle energii mają🫣.

reklama
@Lady With Cats
A propos tłustego czwartku, to zrobiłam sobie akurat omleta do pracy.
Z pieczarkami😅.

A wieczorem basen, o ile nam zakwasy po tych trampolinach zejdą, nie wiem, skąd te dzieciaki tyle energii mają🫣.
To ja teraz akurat zdecydowanie chętniej bym zjadła takiego omleta niż słodycze.
Marzy mi się bigos, mamusia wytworzy w weekend.

Wracam z monitoringu, 23dc, pęcherzyków dominujących dalej brak 🤷
Także ten. Jak zwykle pod górkę :p jeszcze jest szansa że coś się pojawi bo jak dwa cykle temu była owu w 32dc to może za kilka dni dopiero coś się wyłoni. Ale gin już mówiła że w kolejnym cyklu większa dawka lametty a jak dalej się nie uda to już mnie skieruje gdzieś indziej...

Ja już dziś zjadłam nadprogramową bułkę i pół pączka a dalej głodna jestem. Nie będę ćwiczyć bo mam okres i nie

Wracam z monitoringu, 23dc, pęcherzyków dominujących dalej brak 🤷
Także ten. Jak zwykle pod górkę :p jeszcze jest szansa że coś się pojawi bo jak dwa cykle temu była owu w 32dc to może za kilka dni dopiero coś się wyłoni. Ale gin już mówiła że w kolejnym cyklu większa dawka lametty a jak dalej się nie uda to już mnie skieruje gdzieś indziej...
a ma pomysł skąd ten problem?

chyba umknęło więc dopytam - czy wspominała co może być przyczyną podwyższonych przeciwciał jeśli nie autoimmunologiczna choroba? Bo właśnie też tak mam i prawie to samo usłyszałam od lekarza (z tym że ja mam też TSH dwa razy wyżej)
Nie mówiła , a ja nie zapytałam 🤦‍♀️ zawsze mam milion pytań w głowie a później nie zapytam o nic …

reklama
Do góry