LadyCaro
Fanka BB :)
jako królowa Wszechświata zezwalamDziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jako królowa Wszechświata zezwalamDziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Moje masz, aż jestem ciekawa co to będzie .Dziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
to jak Królowa Wszechświata zezwala, to wybrałam coś weselszegojako królowa Wszechświata zezwalam
Śmiało!Dziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Twoje zaklęcie jest cudneto jak Królowa Wszechświata zezwala, to wybrałam coś weselszego
tulę z całych sił i mam nadzieję, że moje dzisiejsze emocje i łzy za nas dwie już wystarcząTeż Was przytulam wirtualnie ja nie wiem jak przejdę przez ten luty... W tym miesiącu miałam rodzić a zamiast tego jeszcze dodatkowo biochemiczna mi się przydarzyła chlip chlip
Hmmm... może karton wina? Albo kieliszek....Dziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
a nie szklanka ???Hmmm... może karton wina? Albo kieliszek....
szlankę wina to bym rozważyła, gdybym nie musiała na 20:20 do paczkomatu jechaća nie szklanka ???
Cudne zaklęcie!to jak Królowa Wszechświata zezwala, to wybrałam coś weselszego