G
guest-1716035268
Gość
słyszałam coś ostatnio że spacery dla zdrowia są w modzieszlankę wina to bym rozważyła, gdybym nie musiała na 20:20 do paczkomatu jechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słyszałam coś ostatnio że spacery dla zdrowia są w modzieszlankę wina to bym rozważyła, gdybym nie musiała na 20:20 do paczkomatu jechać
rozważam tosłyszałam coś ostatnio że spacery dla zdrowia są w modzie
tak czułam w kościachrozważam to
No jaha!Dziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Krzyżyk był jak wyroczniaDziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Mnie szwagierka w pewnym momencie wysłała ogłoszenie o adopcji …też w mordę należy się ludziom za to "ale możesz adoptować". Tak jakby to było pójście do sklepu i wzięcie sobie butów z półki. Zero pomyślunku, jakiegoś głębszego przemyślenia tematu. Coś se powiem, czy to madre - niekoniecznie ale sobie powiedzialem.
WymyślajDziewczęta, czy mam Wasze pozwolenie na wymyślenie czegoś kreatywnego na oznaczenie braku cionsza, czy mam się trzymać tego smutnego krzyżyka?
Ha, ha, mój małż jako głowny podczaszy, zawsze mnie trochę oszukuje, jak dzieli butelką, ale niech mu tam będzieZ naciskiem na pół butelki . W ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że właśnie poł butelki, tj. 375 ml (bo wiadomo, że butelki bywają różne) to porcja idealna- wystarczy żeby zaszumiało, a nie ma skutków negatywnych.
Moje znajome teraz dookoła są w ciąży. Niektóre już po porodzie.Rozumiem Twoje emocje, czasem po prostu są silniejsze od nas
wczoraj zadzwoniłam do przyjaciółki na ploteczki i zapytać jak się czuje bo miała niedawno operacje.. a ona mówi że po operacji słabo i na dodatek jest w ciąży, tak przypadkiem im się przytrafiło.. czułam się podobnie jak Ty
Choć to moja przyjaciółka, życzę jej jak najlepiej ale stwierdziłam, ze ten los jest poje.any