reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Po trzech dniach gorączki do 39, u syna temp zaczęła rosnąć nawet do 40.3 i nie chciała spadać nawet bo ibupromie. Piątego dnia trafił do szpitala, właściwie o jeden dzień za późno bo ciężko teraz wrócić do zdrowia. Także nie straszę ale przestrzegam. U nas niby grypa ale weszło zapalanie płuc i mięśni😔
O kurcze a jak teraz synek już lepiej ?

reklama
Tak jak obiecałam dodaje testy. Biel bieli, więc pewnie ten śluz to na spadek progesteronu 🤦‍♀️

Załączniki

• IMG_1243.jpeg
    IMG_1243.jpeg
    133,5 KB · Wyświetleń: 100
U mnie nareszcie skok, polowa cyklu za mną także 13 dni do @ jak zawsze. Jestem pewna ze zrobiłam wszystko co mogłam dla tego cyklu, a moj mąż znacznie więcej niż był w stanie, nigdy chyba, moze ze dwa razy po pik był seks 2 dni po negatywnym ovulaku, moze akurat to przyniesie szczęście.

Załączniki

• Screenshot_20230215-072501_Flo.jpg
    Screenshot_20230215-072501_Flo.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 45
Po trzech dniach gorączki do 39, u syna temp zaczęła rosnąć nawet do 40.3 i nie chciała spadać nawet bo ibupromie. Piątego dnia trafił do szpitala, właściwie o jeden dzień za późno bo ciężko teraz wrócić do zdrowia. Także nie straszę ale przestrzegam. U nas niby grypa ale weszło zapalanie płuc i mięśni😔
Dużo zdrowia dla Was ❤️

reklama
Do góry