reklama
Bolilol
Fanka BB :)
to zalezy: czy chcesz mnie wysmarować kremem malinowym?„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?
Nasturtium
A ja pomyslałam o takich waflach przekładanych kremem. Nie zjadłabym akurat, ale jakoś tak mi do głowy przyszły.„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?
Bolilol
przemysl to, weź pomelo, przyłóż gdzie trzeba, zastanów sięBoże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ja „cwaniara”, co znieczulenia nie bierze do kanałowego i sama by sobie krew pobierała myślałam, ze luzik ogarnę. Jak przychodził skurcz, wpadałam w atak paniki (choć nigdy wcześniej absolutnie nie miałam ataku paniki i później tez nie) także no, do momentu aż mi dziecko nie skończyło 4 lata, nie chciałam słyszeć o następnym porodzie. I słysząc ciaza widziałam oczami wyłącznie poródBoże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Idziemy w zły zaułekto zalezy: czy chcesz mnie wysmarować kremem malinowym?
LadyCaro
nie zachęcaszJa „cwaniara”, co znieczulenia nie bierze do kanałowego i sama by sobie krew pobierała myślałam, ze luzik ogarnę. Jak przychodził skurcz, wpadałam w atak paniki (choć nigdy wcześniej absolutnie nie miałam ataku paniki i później tez nie) także no, do momentu aż mi dziecko nie skończyło 4 lata, nie chciałam słyszeć o następnym porodzie. I słysząc ciaza widziałam oczami wyłącznie poród
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Taaa porównaj cytrynę z arbuzemprzemysl to, weź pomelo, przyłóż gdzie trzeba, zastanów się
Owulacja
Dla mnie to nie był jakiś mega straszny bólnie zachęcasz
reklama
Nasturtium
Pamiętajmy, że cierpienie uszlachetnia, także życzę każdej z nas bolesnego porodu!nie zachęcasz
Podziel się: